Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2005, 16:55   #87
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

pewnie juz dawnoooo wybrales woja profesje ..ale co tam

Ja proponuje ci palka, a wiesz dlaczego ?? ... ma mpalka obecnie 28..praie 29 lv wow duzy lv co ???:> jk A tak powaznie mialem knighta nazywa sie deaf scream mial 53 lv teraz ma 50..od lv jakos 40 ~ myslalem o wroceniu do mojego sorca lub zrobieniu palladyna..zrobilem palka 14 lv..spery mnie znudzily wrocilem na knighta i nabilem ten 5x lv. Ale...teraz znowu sie za palka wziolem i nabijam mnim lv jak moge grac (juz nie trenie) Gra mimo ze sie tylko ucieka jest przyjemniejsza..latwiej mozna pasc..ale teoretycznie szybciej lv odrobisz..pojdziesz na hunt = masz exp na na exp.. lub bedziesz pprostu sobielazil po tibi z knightem= masz exp..

Knight jest w pvp najlepszy na 80+v to trzeba mu przyznac..nawet sorcer moze mu nadmuchac.. jednak ...ta monotonia... knightem nie da sie ciekawie expic..po prostu to jest monotonne... wiem palkiem biegam i strzelam ..ale zobacz na palku masz wieksze ryzyko deda=wieksze emocje, musisz uwazac uzywajac runek sd hmm uh i starac sie nie byc exchosted zebys zgona nie zlapal..kazde przezucenie sie to emocje.. czyli zabawa..

PS mam lagi ale i tak wole tym palkkiem na lagach grac i ginac..niz tym knightem expic..zbyt nudne... moj osad:>
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem