Temat: Przyjaciele Nobztrakt OF QUEST HELP xd
Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2008, 09:30   #50
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piio Pokaż post
A teraz szczera prawda - w tibi nie ma czegoś takiego jak pvp. Owszem jako znaczenie player vs player jest ale skilla do tego mieć nie trzeba, bo tu zbyt dużo funkcji do ogarnięcia nie ma. Po prostu wystarczy nie być kretynem.
Wszystko jest ok, ale tu się nie zgodzę.
Też gram od dawna i też na starej tibii było beznadziejnie ja bez bota przeciwko 5 osobom z botem ustawionym na sd wcale nie było fajne. Wtedy jak nawet miałeś super "pvp" i tak rzadko uciekałeś ponieważ trzeba było się uhać usuwać f bomby ubijac summony a nasi oprawcy na makro poprostu sobie klikali i zazwyczaj to się kończyło zgonem ofiary bez bota.
Właśnie na tej tibii teraźniejszej można pokazać swoje "pvp". Śmieszy mnie jak 150lvle padają od kilku 50 ponieważ myślą, że jest cipbot i, że bedą wciskać hotkey to nie padną.
Sam wiem z doświadczenia, że niektórzy hlv grają gorzej od 20~.
Kiedyś pkując z kumplami 20-40lvle~ ubiliśmy kilka osób w tym pewnego 65 druida i 27sorca. Ów druid w ogóle był nieopanowany nie wiedział co się dzieje. Leczył się, ale był na tyle zdenerwowany, że nie używał m wall, sd, destroy field, które miał w bp jak padł. Inną ofiarą był 27sorc, chociaż biły go 2 zerki + my był na tyle opanowany i myślał. Zamiast rzucić jak idiota utamo vite jechał na uhach. Uciekając bił zerki z hmm w końcu wpadł w trapa. Miał tam 300hp~ dostawał combo po 250 ale i tak usuwał fire bomby i próbował uciec. Oczywiście padł po jakimś czasie pewnie z powodu zapewne braku uhów. I teraz nie mówcie mi, że poprostu nie umieliśmy go zabić. Poprostu był na tyle opanowany, że umiał sobie poradzić w takiej sytuacji.
To na tyle. Teraz takie coś uważa się za pvp.

Me~
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku."
caveki jest offline   Odpowiedz z Cytatem