Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Bo może się zniechęcić po tygodniu i wdupi 2x tyle kasy, co by mógł, a i tak przez sporo czasu sam nie będzie widział różnicy między tym wiosłem za 700+ a wiosłem za 450?
|
No tak, ale czy gitare sie kupuje na chwile czy na długo? Nie będzie widział różnicy przez miesiąc, to może lepiej kupić tą za 700 zł i mieć ją cały czas, czy lepiej kupić za 450 zł, pograć miesiać i kupić następną za 700 zł? Może on nie będzie widział różnicy w dzwięku, ale za to będzie widział różnice w jej budowie... Po za tym stary nie kumam Cię, najpierw mu polecasz, żeby kupił lepszą a teraz piszesz, że lepiej kupić scierwo za 450 zł...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
No cóż, nie będę mówić, że metal jest łatwy do grania, bo to moje subiektywne odczucie, ale mówienie, że metal jest na "najwyższym poziomie technicznym" mnie śmieszy. Nie zagłębiałem się, ale przeciętny muzyk jazzowy z reguły techniką, wiedzą i wszechstronnością miażdży takiego długowłosego diabła.
|
Czyli z góry zakładasz, że muzyk jazzowy, który gra tyle samo co "długowłosy diabeł" jest lepszy? Czy ty myślisz, że metal polega tylko na łapaniu 3 akordów? Rozwalają mnie takie komentarze... Słyszałeś w ogóle kiedyś choćby nawet jakąś solówkę metalową?