Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
HMM - szalony popyt od kiedy stworki sie przezucaja i magowie/druidzi nie moga robic urzywac mino archerow do polowania na cyklopy/DS HMM jeszcze wiecej trzeba. Gwarantuje ci ze jesli bys mogl dostarczyc 20 plecakow dziennie to bys znalazl kupca na wszystkie naraz w ciagu godziny (przynajmniej na Secura).
|
Cytuj:
Orginalnie znajduje się na www.tibia.com
Minotaur Archers
Minotaur Archers form the artillery of the minotaurs' army. Using their crossbows they shoot bolts at their enemies. Many adventurers have died in the hail of missiles. Usually, they are accompanied by other types of minotaurs.
Minotaur Archers have 100 hitpoints. It takes 390 mana to summon or convince these creatures.
Minotaur Archers yield 65 experience points. They carry gold coins, crossbows, bolts, meat, and sometimes other items with them.
|
Nie sądze zeby nie dało się go przywałać bo wtedy Druidzi stracili by swoje szanse na dobry hunt, jest jeszcze mozliwość że ty przywoływałeś na kładce, chodniku. Jak ja sobie summonowałem potworka to mogłem to robić tylko na trawie,gołej ziemi, skale itd.
(ALE ZAWSZE MOGE SIĘ MYLIĆ)
EDIT: re down:
Ja mam zawsze jak ide na cyce robie sobie F-bomby i blokuje je i wtedy minoska mi nie rozwalą albo mozesz minoska okrązyć f-bombą ale oczywiście nie traf w niego. I tak cycuś go nie trafi.