Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2008, 10:22   #61
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa Pokaż post
Eminem- Świetny Raper,ale dla wszystkich.. Jest tak dobry,że dają go nawet do kawałków z nazwami "nigga" ... ; p Ale niestety dla wszystkich.. Ogólnie promowany przez bravo. Jarają się nim tak samo ziomki z biednych osiedli,jak i różowe dziewczynki no sorry..
Kiedyś nawet o tym rapował. Jeżeli jesteś świetny, każdy ci to przyzna. Niezależnie od tego, czy cię lubią czy nie. I dlatego każdy uważa, że Eminem jest super. A różowe dziewczynki jarają się Mockingbirdem czy inną 8 milą. Puść im Rock Bottom, to nie będą wiedziały, kto to.

Cytuj:
Polscy raperzy- Są Genialni. Ale nie dla wszystkich. Trzeba zrozumieć tę zajawkę. I to mi się podoba bardziej,niż opcja pana "Slim". Im więcej ludzi będzie mnie uważać za głupiego za Polski rap,tym bardziej będzie mnie jarać to wszystko : P Jest tylko dla wybranych,ja jestem wśród nich i Pozdro dla tych,którzy wiedzą,co dobre! : )
Jak grafomani mogą być genialni ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie
Tylko, ze Bravo slucha piosenek na poziomie When I am gone, czyli praktycznie nie sluchaja Eminema.
Ale When I'm Gone jest bardzo dobre. Chociaż słuchanie tylko takich utworów "bo ja słucham Eminema" jest głupie.
Cytuj:
Eminem jest slaby na forum bo sluchaliscie tego typu kawalkow albo trzeba troche wiecej niz udawac, ze sie zna angielski.
Ano. Mnie tam zawsze śmieszyły osoby, które słuchają np. Eminema, a angielskiego w ogóle nie znają.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.