Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2008, 10:49   #2
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kombossik1 Pokaż post
Na jakie potwory mogę iśc 50 msem i gdzie (oczywiście taktyką góra dół ;p)
mogę porobic sdki... jeśli będzie trzeba lub walic z exori XXX
Z SD'kami byłoby spore waste na każdym potworze z tym lvlem(chyba że miałbyś szczęście na demonach).

Cytuj:
Zastanawiałem się nad DL'ami ale one z daleka biją mocniej niż jakbym stał na ukos od nich :/
W końcu to stairhopping, więc trzeba być szybszym niż potwór, DL'e z exori frigo to dobry pomysł i do tego można zarobić (np. wieża na venore d lair z respem pojedyńczego dla).

Cytuj:
myślałem też o behe bo widziałem jak jakiś ~60 lvl na jakimś tombie go tak bił ale nie wiem jaki to tomb , skąd mam luurowac behe i czy dam se z nim rade utamo/exura
Behe sporo czasu byś bił, a do tego loota nie dają zbyt zadowalającego, więc moim zdaniem behe odpada.

Cytuj:
[mam do dyspozycji softy , life ringi]
[Będę to robił albo z botem albo bez] - nie znam się będę to robił 1 raz
Softy bardzo się przydadzą bo znacznie zmniejszą waste (szczególnie jak bijesz z exori xxx), co do bota - zależy jaki bot/skrypt.

Cytuj:
I następne pytanie (xD) gdzie expic 50 msem (odpadają dragi , i ancienty bo o nich to już wiem) dam radę na hero (solo)? jak tak to jaka taktyka one mocno biją , szybko biegają ;/
Tomby za TP, vampy, hero raczej stairhoppingiem, bo na tym lvlu będziesz miał waste.

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 20-09-2008 o 10:51.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem