Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2008, 15:25   #11272
Szlaga
Użytkownik Forum

Szlaga's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maly_Astera Pokaż post
cze to ja malutki of astera chcialem tylko powiedziec rze koncze z tibiom bo mialem haka i lost 2,5kk 2 lvl down hcialem tylko podziekowac mojim best kolegom i pogodzic sie z vhaloirem i fatalami bo sa dobrymi czlowiekami ;] pozdro dla best friendow:
- Azer Nabo
- Azer Nabo
- Nighmatire hunter
- Drakkar the poimaster
- Potnijsie badzjakdejwa
- Tripida (seu anenjinho prado lavol huja )
- Nie mam jondra
- Szczamna jamniki przezokno

to som moji kumple i ih kocham i bende tesknij i i to sa legendy astery
chcialem wymienic jeszcze jedna osobe

moj bro: Vha'loir
kocham cie

atale hcialem wam powiedziec ze przepraszam was sa wszystkie rzeczy kture o was muwilem naprawjacie astera a ja wam zazdroscilem tak naprawde ;] przyanaje sie teraz ze lubie kebaby ;];] no ale z tibiom koncze bo hacked ;/ ta gra zjada czas ale pzezylem tu fajne momenty wmoim zyciu

Malutki never die >>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<
Malutki forever
karolina love u for ever
ide jesc czerstwy hleb ;];]

pozdro kochani asteryjanie lubie was barfdzo i bende was odwiedzal czasami rzeby pigadac i porozmawiac o waszych wyczynach gratuoluje wszystkim
Jak se takie teksty walicie u was w piaskownicy to fajnie macie ale tutaj "fajni" nie bedziecie i jesli znowu probujecie mnie "osmieszyc" czy co kolwiek to mialo za zadanie zrobic to sie wam nie udalo a tylko kolejny raz pokazujecie wasza glupote i nie wiem jak bardzo byscie sie starali to i tak wam sie nie uda
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban
Szlaga jest offline   Odpowiedz z Cytatem