Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2008, 17:27   #9596
Suczy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damage Pokaż post
@Up
Widzisz, zdecydowana wiekszosc inteligentych osob nie udziela sie na tym forum, bo nie chce sie urzerac z tymi wszystkimi debilami. Kiedys bylo tutaj kilka osob z ktorymi moznaby normalnie pogadac, ale stopniowo wszyscy odeszli, gdy zalala to forum fala dzieci, noobkow i roznych innych idiotow ktorzy mysla, ze sa super. Pisza na tym podforum moze 3-4 osoby, ktorych posty warto czytac. Poprostu nie ma zadnego sensu sie juz tutaj wypowiadac, taka jest prawda. Moze teraz mnie tutaj zbluzgaja, powiedza, ze ja i moi starzy sa zerami, czy zastosuja inne ambitne teksty ale mam juz na to lekko wyjebane, bo nie gram jw tibie i nie za czesto wchodze na to forum. Jeszcze taka jedna rada dla ciebie, nie gadaj z ludzmi, ktorzy nic soba nie reprezentuja, jesli z jakiegos powodu wciaz chcesz tutaj pisac, to wdawaj sie raczej w rozmowe z tymi paroma z ktorymi jeszcze da sie wymienic kilka sensownych zdan.
Sory ale ni chuja. Wlasnie teraz jest duzo lepiej niz kiedys nikt sie nie wyzywa(no prawie) i jest wlasnie z kim pogadac. Nie licze dziwnego wjazdu bioolego na orzecha bo to wogole nie wiem po co ni z tad ni z owad takie anegdoty nam tu cytuje. Ale ogolnie jest lepiej przesledz ostatnie 30-40 postow jak masz czas, normalne rozmowy bez wywisk jechania po rodzicach i tym podobnych blazenstw. Pozdro.
Suczy jest offline   Odpowiedz z Cytatem