Grocus: Jak chcesz otoworzyć napisy w .ass albo .ssa to nazwa napisów i pliku z anime musi być taka sama. Kodeki pewno wszystkie masz. Jeśli nie działa to zainstaluj Combined Community Codeck Pack czy jakoś tak. Musi działać.
Co do Diamond Dust Rebellion. W/g mnie żal. Nie spodziewałem się czegoś super, ale to co zobaczyłem jest poniżej poziomu. Cienkie walki, motyw super złego z super siłą, Ichigo z bankai powinien te 2 arrancary załatwić w try miga, ponad to z nawet jak włączył bankai to radził sobie podobnie jak Rukia (siła, prędkość), a przecież powinien jednak delikatnie przyśpieszyć. I fabuła bardzo naciągana. A ostatnim gwoździem do trumny są wachania mocy Ichigo (na początku ledwie radzi sobie z parką arrancarów, a pod koniec bierze bossa na 1 shot)
Jedynie co ratuje bleach movie 2 w moich oczach to Hitsugaya, którego osobiście uwielbiam, motyw lodu i bankai Byakuyi które też niesamowicie lubię. Na temat kreski się nie wypowiadam bo jest praktycznie identyczna jak w serii telewizyjnej.
No to tyle mojej opini na temat filmu.
Corgar Frizz
|