Debilizm. Stosunek.

I co moze na 100 lvlu tez se bedziesz palil mane zeby miec 100 mlvl? powo. Wiesz co sie liczy w biciu mlvla? CZAS I KORZYSCI.
Co szybciej? Czekanie pod depo na mane i utevo lux albo runka czy expienie i mfy?
Co lepiej? Osiagniecie w tym samym czasie wiekszego lvla i wyzszego (tak wyzszego) magica czy stanie na 20 lvlu az bedzie 30 mlvl? Hmmm...
Kasa z runek czy kasa z expa? Plecak sd robi sie z promocja prawie 5h. W 5h to ja ci nie 45 lvlem ( wymagany do sd ) a 15 przyniose wiecej hajsu z rotow niz za ile ty opylisz ten bp. Co ja mam? ;o Ten sam mlvl+exp+wiecej hajsu. Ty? Mlvl+mniej hajsu. Exp? 1k na wbicie souli. A cos mi sie wydaje ze na 45 lvlu to jednak sie expi juz nie na rotach i z mfami wiec mlvl idzie "deczko" szybciej.
Inaczej sprawa sie ma kiedy dorwiesz softy i zalezy ci na magicu (niestety, jesli masz softy i myslisz o robieniu runek to raczej nie masz 80 lvla i nie pojdziesz w nich expic bo kolega co pozyczyl cie rozszarpie). Ale to inna sprawa. Na pewno poza twoim zasiegiem. No chyba ze masz dostep do allegro pyly :<
I jeszcze jedno. Stousnek mlvl, lvl 1:1 UEHAUEHUEAHUEHUEAHUAEHAEUHAE