Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper
Chciałbym to zostawić bez komentarza, ale obserwując to forum jak i wiele innych dochodzę do wniosku, iż obecna młodzież staje się coraz bardziej ułomna.
Porównując moje pokolenie do obecnego, myślę, że powinni się leczyć. To mnie irytuje, zastanawiam się dlaczego tak jest. Przychodzi mi do głowy tylko kilka rozwiązań. Jedno z nich to: internet dla ludzi 16+ . Dlaczego 16+? Wydaje mi się że człowiek w tym wieku, staje się bardziej odpowiedzialny i poważny. Oczywiście moja wypowiedź jest w całkowitym skrócie. Nie jestem nawet w stanie ogarnąć tego syfu który teraz panuje.
Jest ktoś kto podziela moje zdanie ?
|
To się nazywa trudny okres dojrzewania. uważasz wszystkich młodszych od siebie za frajerów, downów, upośledzonych psychicznie i nie wiem co jeszcze. Zapewne takie zachowanie i poglądy przejdą ci z czasem. Twojego pokolenia? Uważasz, że jesteś tak bardzo starszy od nas??. Ja właśnie widzę to odwrotnie. Rocznik 92,3,4,5 jest dużo mądrzejszy i rozsądniejszy(oczywiście poza wyjątkami)od 91,90,89 itd(nie chciałem w zadnym stopniu nikogo obrazac) Zanim napiszesz kolejny taki temat pomysł
Phii.. ograniczyć dostęp internetu młodzieży?? Buhauhauhauhhauuha