Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
Tymczasem Welka Brytania na Euro w Polsce w... koszykówce! Czyby Gordon gral?
|
I dzięki temu, że się zakwalifikowali na Euro w Polsce zagrają w 2012 roku na olimpiadzie w Londynie. Tak im obiecał jakiś szefunio.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Henry był pewny tego, że Arsenal osiągnie sukces. Ale nie wiedział, kiedy, bo wtedy ci gracze byli młodzi i trochę niedoświadczeni. Bał się, że może nie doczekać momentu, w którym będą zdolni do walczenia na każdym froncie.
|
No z tym się zgadzam. Kieeeeeeedyś w daaaalekiej przyszłości jak Henry będzie już się obracał w grobie to może udziubią trofeum LM i Ligi angielskiej.
Cytuj:
No i czytałem kiedyś, że Wenger zlecił przeprowadzenie badań, które wykazały, że Henry po kontuzji już nigdy nie wróci do optymalnej formy i będzie grał coraz gorzej.
Jak widać - prawda.
|
No popatrz. Ten Arsenal jest fenomenalny. Chyba każdy to wie, że od dajmy na to 18 do ~28-30 lat forma wzrasta. Później już organizm nie pracuje tak jak wcześniej.
Cytuj:
Raz, kto powiedział, że Zlatan jest najlepszy ?
Dwa, Ibrahimović sobie radzi. Ale to nadal nie zmienia faktu, że się tam marnuje, że nie może pokazać wszystkiego.
|
Myślałem, że po piłkarzach Arsenalu to Zalatan jest najlepszy. (nie pisalem,że zaraz po arsenalu bo to wydawało mi się oczywiste).