Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2008, 14:40   #5353
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Tymczasem Welka Brytania na Euro w Polsce w... koszykówce! Czyby Gordon gral?
I dzięki temu, że się zakwalifikowali na Euro w Polsce zagrają w 2012 roku na olimpiadzie w Londynie. Tak im obiecał jakiś szefunio.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Henry był pewny tego, że Arsenal osiągnie sukces. Ale nie wiedział, kiedy, bo wtedy ci gracze byli młodzi i trochę niedoświadczeni. Bał się, że może nie doczekać momentu, w którym będą zdolni do walczenia na każdym froncie.
No z tym się zgadzam. Kieeeeeeedyś w daaaalekiej przyszłości jak Henry będzie już się obracał w grobie to może udziubią trofeum LM i Ligi angielskiej.

Cytuj:
No i czytałem kiedyś, że Wenger zlecił przeprowadzenie badań, które wykazały, że Henry po kontuzji już nigdy nie wróci do optymalnej formy i będzie grał coraz gorzej.
Jak widać - prawda.
No popatrz. Ten Arsenal jest fenomenalny. Chyba każdy to wie, że od dajmy na to 18 do ~28-30 lat forma wzrasta. Później już organizm nie pracuje tak jak wcześniej.

Cytuj:
Raz, kto powiedział, że Zlatan jest najlepszy ?
Dwa, Ibrahimović sobie radzi. Ale to nadal nie zmienia faktu, że się tam marnuje, że nie może pokazać wszystkiego.
Myślałem, że po piłkarzach Arsenalu to Zalatan jest najlepszy. (nie pisalem,że zaraz po arsenalu bo to wydawało mi się oczywiste).
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem