Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2005, 20:48   #33
Seth-Drone
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Domyślny

Co do kilku spraw to...

@Burst Arrows

Nikt z tego nie bil nawet palladyn bo to sa magiczne strzaly po walinieciu masz "exthausted" wiec sie nie uhniesz i dead. Po drugie cos nie wydaje mi sie zeby wzial je z martwych zwlok bo wszyscy maja AOL podczas tego questa (trudno sobie wyobrazic starte mpa czy 30-50bp uh) no i nawet nikt by sie nie bawil w loootowanie zwlok bo tzreba sie ciagle pilnowac 3 sek dobrego combo wystarczy na dead.

@~Solo Style~

Nie wydaje mi sie zeby knight zabil solo 2 demony. Jesli widzial ktos film z bubble na czele to wie chyba ze knightem solowanie nie jest takie latwe. Na filmie bubble walila z explo i ice rapierow a tu 6 demonkow to ledwo sie uhasz nie mowiac o zakladaniu might ringow. Tak wiec jest jak ktos wczesniej powiedzial najprawdopodobniej demon mial red hp i byla to kwestia 1-2 minut dobicia go.

@Mana Fluidy

Calkowicie nie wiem po co tu "manasy" bo demonki i tak wysaja mane. Moze tylko dlatego aby przed wejsciem do anhi~~ rooma naladowac mane i zalozyc energy ring. To daje troszke czasu zalozenie might ringa gdy mana zniknie.

@Zapadka

Prawdopodobnie dziala tylko w 1 strone jak wychodzisz z rooma wtedy sie zapada a potem juz sie nie zapada

No i na koniec C-O-N-G-R-A-T-U-L-A-T-I-O-N-S za wykonanie jednego z najutrudniejszych questow. Bo zostaje jescze Demon Helmet i kilka innych "demon invoker" itp. ale widze ze helmet juz masz.
Seth-Drone jest offline