Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2008, 20:31   #17
Trewoq
Guest

Domyślny

Witam.

Zrobiłem sobie specjalnie chara na Hibernie, aby dowiedzieć się całej prawdy.
Przyszedłem na rynek Rooka, spotkałem sympatycznych ludzi na rynku, którzy chętnie mi odpowiadali. Sam Helades też pozwolił na chwilę rozmowy ^^ Wszedłem na rookstat.com i zagadałem do ludzi z czołówki tych co byli online - prawie wszyscy podzielili się ze mną informacjami.

I dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy:
- Jakub Suchyman ma 54 level, char został wybottowany od 29 lvla na bugach/spiderach koło mostu Pacc-Facc na TA
- Sam Helades, jak i jego kumple powiedzieli, iż Hellades pomaga sobie programami od 57 lvla (99 - 57 = 42 levele), a napisałeś, że Hellades wybocił 60 leveli
- Podobno wybottowałeś chara na ratach (100% by bot) - Dish Dafard

Nie wiem czy to prawda lecz 80% osób z Hiberny potwierdziło to i opieram się na tym, co mówi większość.
Jak dla mnie chcesz po prostu oczernić heladesa. Nie wiem czy mu czegoś zazdrościsz, czy go nie lubisz ...

Nie cierpie botterow, lecz osób walczących z botterami samemu nimi będąc (jak ty na to wychodzi) jeszcze bardziej nie znoszę ^^

@autor filmu
daj sobie spokój, bo wychodzisz na kompletnego idiotę (jak ktoś mądrze napisał 2 posty wyżej)

Botter walczący z botterami ?? - FAIL
Poza tym rookstayerów nie ma uczciwych i helades czy ty suchyman jesteście tego przykładem
  Odpowiedz z Cytatem