Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2008, 14:47   #6
Cheapest
Użytkownik Forum

Cheapest's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor

Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel Pokaż post
Netia to jest to samo neostrada, tylko inaczej sie nazywa.

@autor

Widzisz, ja mam neo 4 lata, teraz 6Mb i nie narzekam. Nie dlatego masz lagi, ze neo to ch**nia z grzybnią, tylko albo masz słabę linię(daleko od centrali bądź ONU), bądź taki syf na kompie że i tak zwalnia. Polecam: start->uruchom->cmd->netstat -a
Ja miałem ponad 4 lata neo i działało idealnie (może 3 razy mi rozłączyło na 4 lata), i zapomniałem przedłużyć umowę i później nie mogłem wziąć na normalnych zasadach tylko jeszcze drożej więc wziąłem na tych samych łączach Orange Freedom 2Mbps i muszę powiedzieć, że jeszcze minimalnie lepszy!

@autor
Musisz popatrzyć co w Twojej okolicy oferują i poszukać znajoych lub na forach czy w tym rejonie co mieszkasz jest wszystko z dostawcą ok.
A to, że ktoś mówi, że neo do dupy to albo mieszka na zadupiu lub gdzieś gdzie są marne linie... Bądź jest lamą i ma problem z komputerem albo z samym sobą.

Jeśli obejmują Cię alternatywni dostawcy i nie ma z nimi problemu to lepiej brać od nich, niedaleko mnie jest Airbites co wiele ludzi chwali, ale mnie nie obejmuje jeszcze... A plusem jest synchroniczność czyli Download na przykład 3Mbps i Upload taki sam 3 Mbps. A neo jest asynchroniczne czyli w moim przypadku Down. 2Mbps Up. 256 Kbps... Jeden minus technologii ADSL.

Ostatnio edytowany przez Cheapest - 22-09-2008 o 19:22.
Cheapest jest offline   Odpowiedz z Cytatem