Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2008, 15:35   #11011
Fathit
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cato~
Świat: DaNeRa
Poziom: 109
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phil128 Pokaż post
Mam w dupie wasz szacunek roro, gdyby nie ja nnie bylo by cie tu bo juz dawno hunta bys mial od br nie pamietasz? ;p

Zastanow sie czemu to robie, tyle wam pomoglem savnolem ass rpzed huntem 2 x, now dolaczacie przeciwko mnie..
Nie wypominaj roro zrobil duzo wiecej dla Polaków niz ty i NIGDY tego nikomu nei wypomina myslalem ze jestes troche inny ale widze ze im wiecej masz ty gorszy sie stajesz taka prawda jak dla mnie wjebanie 150 lv kosztem Rla to nic wielkiego tym respektu nie zdobedziesz osmieszasz sie w oczach polakow tymi dennymi tekstami.

Ten teks "mam w dupie wasz szacunek roro" a gdzie masz glowe ?? w czyjej dupie ?

a co do pacc spoko Fifi niema sprawy niemart sie nie powiesze sie dziekuje bardzo za checi ale to cie nie stawia wyzej odemnie

@Porki

Mam do ciebie pelen szacunek nie mam zamiaru sie z toba klucic jestes jednym z niewielu polakow w inso ktorzy wiedza kim sa i skad pochodza

"Damu13 Fifi,jeszcze niedawno Tadei to był twoj najlepszy kumpel,a teraz sie cieszysz jak pada." pozostawie bez komentarza

Cato
Fathit jest offline   Odpowiedz z Cytatem