Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah
O tak bo Inter gra defensywnie,haha.Nie widzialem by przez ostatnie 5 lat gral defensywnie.No i tak oczywiscie Inter tez nie gra kombinacyjnie,nigdy przeciez to sa drewniane kolki i graja jak reprezentacja Turkmenistanu.Wskaz jakikolwiek klub w ktorym by pokazal wiecej,najwyrazniej nie ogladasz meczow Interu i wnioskujesz ze sie tam marnuje tylko dlatego bo nie gra na wyspach przez utarty steerotyp tego ze wlochy=murujemy bramke.Polecam optyka.Dodam ze wcale nie trzeba grac a najbardziej medialnej lidze swiata by sie "nie marnowac".Pozatym chociazby w Arsenalu by sie bardziej marnowal wygrywajac Carling Cup raz na jakis czas.Sad but true.
|
Inter z Mourinho nigdy nie będzie grał szybkiej i kombinacyjnej piłki, która będzie miła dla oka. Nigdy. I uwierz mi, mam C+ i oglądam mecze Interu, głównie ze względu na Zlatana. I widzę, że nie może rozwinąć skrzydeł.
Cytuj:
No widzisz, ale jakos tak sie składa ze Kuyt jednak zawsze coś wywalczy (asysta w meczu z Marsylia), i nie potrzebuje do tego kreatywnosci, fakt techniki tez niema, ale co zrobić ?
|
No, przez takich zawodników jak Kuyt Liverpool dochodzi do 30-25 metra i nie wie, co zrobić z piłką. Ale co zrobić, Benitez lubi taką taktykę.
Cytuj:
Poczekaj moze do konca sezonu z ocena Keane ? To ze jeszcze nic nie strzelił to nie znaczy ze jestem leszczem, mial dobry sezon w Tottenhamie, więc strzelać potrafi. I za stary to moze jest twój stary, Robbie ma 28 lat, ale sorry, dla kibica Arsenalu stary piłkarz to pewnie dla ciebie 24 lata.
|
Keane jest saby, Keane to drewno. Denilson na początku sezonu też grał fatalnie, ale wiesz, co odróżnia zawodnika z potencjałem od rzemieślnika, który nie jest w stanie grać na wysokim poziomie ? To, że ten pierwszy w końcu zaczyna świetnie grać, a ten drugi nigdy świetnie grać nie będzie. I jak Denilson dawał dupy na początku, tak teraz dzieli i rządzi w środku pola (ostatni mecz np. - gol i asysta), a Keane jak ssał, tak ssie nadal.
Cytuj:
Skoro Keane i Kuyt to przeciętniaki to kim Eduardo musi być
|
Popatrz na bramki strzelone przez Da Silvę. Gra bez piłki, technika, wykończenie - jest lata świetlne przed Dirkiem i Robbie'm. No ale pewnie. Skoro Dudu jest Chorwatem, a na dodatek gra w Arsenalu, to znaczy, że przeciętny Holender i przeciętny Brytyjczyk będzie od niego lepszy. Kul.
Cytuj:
Keane stary? haha, 26-30 lat to właśnie wiek, w którym piłkarze zazwyczaj osiągają apogeum możliwości, więc poczekaj z krytyką Robbiego, który ma 28 lat, co najmniej z rok. Poza tym w zeszłym sezonie, kiedy Tottenham miał o wiele słabszą kadrę grał bardzo dobrze i jestem pewien, że również w Liver sobie poradzi
|
Keane już osiągnął swój szczyt, nigdy lepiej grać nie będzie. I kiedy Tottenham miał rzekomo słabszą kadrę, to potrafił wygrywać mecze. Teraz ma takiego dos Santosa, Modrica, Bentleya i co ? 5 spotkań, 2 punkty.