Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2008, 21:00   #5401
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
O tak bo Inter gra defensywnie,haha.Nie widzialem by przez ostatnie 5 lat gral defensywnie.No i tak oczywiscie Inter tez nie gra kombinacyjnie,nigdy przeciez to sa drewniane kolki i graja jak reprezentacja Turkmenistanu.Wskaz jakikolwiek klub w ktorym by pokazal wiecej,najwyrazniej nie ogladasz meczow Interu i wnioskujesz ze sie tam marnuje tylko dlatego bo nie gra na wyspach przez utarty steerotyp tego ze wlochy=murujemy bramke.Polecam optyka.Dodam ze wcale nie trzeba grac a najbardziej medialnej lidze swiata by sie "nie marnowac".Pozatym chociazby w Arsenalu by sie bardziej marnowal wygrywajac Carling Cup raz na jakis czas.Sad but true.
Inter z Mourinho nigdy nie będzie grał szybkiej i kombinacyjnej piłki, która będzie miła dla oka. Nigdy. I uwierz mi, mam C+ i oglądam mecze Interu, głównie ze względu na Zlatana. I widzę, że nie może rozwinąć skrzydeł.
Cytuj:
No widzisz, ale jakos tak sie składa ze Kuyt jednak zawsze coś wywalczy (asysta w meczu z Marsylia), i nie potrzebuje do tego kreatywnosci, fakt techniki tez niema, ale co zrobić ?
No, przez takich zawodników jak Kuyt Liverpool dochodzi do 30-25 metra i nie wie, co zrobić z piłką. Ale co zrobić, Benitez lubi taką taktykę.
Cytuj:
Poczekaj moze do konca sezonu z ocena Keane ? To ze jeszcze nic nie strzelił to nie znaczy ze jestem leszczem, mial dobry sezon w Tottenhamie, więc strzelać potrafi. I za stary to moze jest twój stary, Robbie ma 28 lat, ale sorry, dla kibica Arsenalu stary piłkarz to pewnie dla ciebie 24 lata.
Keane jest saby, Keane to drewno. Denilson na początku sezonu też grał fatalnie, ale wiesz, co odróżnia zawodnika z potencjałem od rzemieślnika, który nie jest w stanie grać na wysokim poziomie ? To, że ten pierwszy w końcu zaczyna świetnie grać, a ten drugi nigdy świetnie grać nie będzie. I jak Denilson dawał dupy na początku, tak teraz dzieli i rządzi w środku pola (ostatni mecz np. - gol i asysta), a Keane jak ssał, tak ssie nadal.
Cytuj:
Skoro Keane i Kuyt to przeciętniaki to kim Eduardo musi być
Popatrz na bramki strzelone przez Da Silvę. Gra bez piłki, technika, wykończenie - jest lata świetlne przed Dirkiem i Robbie'm. No ale pewnie. Skoro Dudu jest Chorwatem, a na dodatek gra w Arsenalu, to znaczy, że przeciętny Holender i przeciętny Brytyjczyk będzie od niego lepszy. Kul.

Cytuj:
Keane stary? haha, 26-30 lat to właśnie wiek, w którym piłkarze zazwyczaj osiągają apogeum możliwości, więc poczekaj z krytyką Robbiego, który ma 28 lat, co najmniej z rok. Poza tym w zeszłym sezonie, kiedy Tottenham miał o wiele słabszą kadrę grał bardzo dobrze i jestem pewien, że również w Liver sobie poradzi
Keane już osiągnął swój szczyt, nigdy lepiej grać nie będzie. I kiedy Tottenham miał rzekomo słabszą kadrę, to potrafił wygrywać mecze. Teraz ma takiego dos Santosa, Modrica, Bentleya i co ? 5 spotkań, 2 punkty.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.