Nie no dobrze ze to forum jest zawsze lukne jak cos sie dzieje
@fIFI (specjalnie napisane malo litera gdyz na wielka trzeba sobie zasluzyc)
Nie no chlopiec jest naprawde dobry nie chodzi tu o to ze se walczysz tam gdzie walczysz to akurat wiadoma rzecz.Jesli pozwolicie porownam cie do do ludzi zwanych Ormowcami(czlowiek za komuny ktory podbierdalal wszyskich na milicje,taka menda) ,jestes podobny do takiego wlasnie Pana.
Ach ta tibia myslalem ze tylko mi ryje beret ale tobie porylo calkiem.Patrzac na ludzi wypowiadajacych sie na twoj temat wnioskuje "chlopie nie masz czego tu szukac " idz pogadaj sobie na msn z twoimi true frendami (mowa o brazylijczykach) nawet mozesz pojechac sobie na Kamczatke spotkac sie i wypic lemoniade rob co chcesz stary ale nie mecz juz nas POLAKOW!!! i odejdz z glowa uniesiona w gore niczym prawdziwy Heros po wygranej walce z niebezpiecznym potworem.
Jest takie super powiedzenie ktorego autorem nie jestem "Przyjaciol trzymaj blisko a wrogow jeszcze blizej" tak wlasnie ja cie traktowalem.Wiem co zaraz napiszesz gdyz bardzo latwo przewidziec co by napisal rozum szesciolatka nie twierdze ze nim jestes(w razie gdybys chcial isc do sadu) ze moje zdanie sie dla ciebie nie liczy ze jestem zwyklym cieciem i nic nie moge tu zrobic.Hehe to ze nie moge nic zrobic to fakt bo to jest only gra w ktorej tobie udalo sie osiagnac wyzszy cel, ale moge swiadomie napisac ze poznalem tu naprawde spoko ludzi od ktorych jestem troche starszy i odziwo akceptuja mnie, szanuja, rozmawiaja normalnie bez zadnego podstepu z boku, czego nie mozna napisac o tobie.Wiec moj cel jest osiagniety.
Napiszesz ze duzo nam pomogles zgadza sie to nigdy nie napisalem ze tak nie jest.
Podsumuje moja wypowiedz tym:
ze straciles to co jest najwazniejsze kolegow z ktorymi trzymales od poczatku gry(mowa o Polakach i kazdy wie o kogo chodzi),masz juz tylko only gre w ktorej kazdy ma cie dosc.
Tyla
Z calym szacunkiem Sz.P.Kogut