Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Porkidrucik
Ja chce powiedziec tylko tyle ze FRAGI w wojnie nie sa najwazniejsze filip zle nie walczy wygrywa battelki i moze wszytko , ale to ze jezdzi po damu tez mi sie nei podoba mniejsza o to moze to dlatego ze znam dobrze DAMU szanuje go za to co zrobil dla danera i dla mnie taki sentyment ;P
No i jeszcze pare slow dla ekipy z orszaku nie badzcie na mnei zli ze wyszlo jak wszylo ze jestemsy przeciwko sobie ale od poczatku zaznaczalem ze wrazie wyjeidze tak jak wyszlo ja tak postapie dzieki za wspolprace staralem sie jak moglem przy akcjach =*
Zaznaczam ze wraize by wyszlo ze przegram ta wojne co jest bardzo prawdopodobne i ze roro czy vodur mnie beda fragowac to dla mnei jest tylko gra a walka to zabawa a ziomkami mozemy zostac na zawsze i mam nadzieje ze tak bedize i tak samo uwazacie
|
powiem tak wiele osob cie szanuje za to co teraz robisz i ja niepowiem inaczej zasluguje to na szacunek ze od poczatku mowiles co zrobisz jak sie cos wydarzy szanuje takie postepowanie aczkolwiek niesznuje cie w pelni bo pomimo mej chujowej pamieci pamietam co chciales mejknac new emef memberowi mozesz sie na mnie obrazic w*****c i w pelni to zrozumie bo teraz odzyskujesz szacunek u ludzi a ja to poniekad niszcze no ale zawsze mowie co mysle i niepozostawie bez pamieci to iz skuter w rl przeslonil ci oczy i chciales ojebac goscia tylko po to aby sie wzbogacic dla mnie to bylo nikczemne i w pelni szacunku u mnie nigdy nieodzyskasz, mozecie sie smiac z tego w ch to mam ale jestem(lub staram sie byc) "obronca ucisnionych" i ch
kogut agree moze wy mnie niepoznaliscie(to sie niebawem zmieni) w rl ale ja w ch jestem zadowolony z pozniania waszych zwyczajow/charakterow i to jest rzecz dzieki ktorej niezaluje kilku lat spedzonych w tibijskim swiecie pozdro dla Kamionki.
p.s. dla naszych sorko jezeli mnie niebedzie ale teraz job+studia czasu bedzie malo postaram sie zklimacic laptopa i poproboje jakos pograc
pozdro dla Prawdziwych dla frajerow pogarda.