Temat: Ogólne Antica-spada na dno
Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2008, 00:08   #3
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Fakt faktem, że dla generacji "hi okolnir yes" twoje zdanie raczej się mało liczy. Weź jednak pod uwagę, że pewna część społeczności Tibijskiej w dalszym ciągu ma w pamięci graczy takich jak Setzer Gambler, Uncle Barry, Bubble, EO, Cachero, Taifun, Astronis, Herganon, MDW, Sashra, Silent Defender, Gugo, Flamehead, Nemtor i nie są oni sławni poprzez wbicie PG na frostach, tylko za dokonane czyny, jeszcze za czasów 7.2. Grunt to to, aby nie dać samemu się pogrążyć w obecnym systemie panującym na serwerach i nie zapomnieć, że byli (nie którzy dalej są) tacy, jak ci, których wymieniłem. I każdy z nich to legenda, którą żaden EK bocący na Okolnir, ani jakiś tam Paulstinha nie wepchnie pod siebie w hierarchii legend w tej gierce.

Sam zaczynałem na Tibii wcześniejszej od 4.0, a skończyłem na obecnej. I większości osób to samo radzę.

Gdyby na Antice było tylu hlvl co na Furorze, ze zgraniem Ruthless i poziomem wbitym manualnie, na czymś innym niż lodowe smoki, to był by to serv, o którym w dalszym ciągu by się wspominało.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem