Roro wiem ze zawsze mowisz to co myslisz i nie ukrywasz sie z tym ale chcialbym wprowadzic mala poprawke do tego co napisales 2900zl czyli to co zarobilem dzieki tibi na skutera to byly w pelni legalne zarobione moja ciezka praca pieniedze w TIBI ktore sprzedalem najnormalniej za normalna cene tylko nie byly wystawione na allegro bo maielm klieta na calos i druga poprawka chce przypomniec ze jzu sie oficjalnie przyznalem ze maielm ZLE mysli zeby shackowac mojego rla jest mi teraz wstyd ze moglem tak pomyslec ale jestem szczesliwy ze w ostatnim momecie przyznalem sie do tego ze w ta noc miala pojsc wyjebka i pomoglem przenies caly dorobek mojego rla na innego chara gdzie to bedize bezpiecznne. I uwazam ze nic bardzo zlego nie zrobilem bo do niczego nei doszlo , a powiem tak ze o tych hackerskich mysli napewno gorsze jest to ze wisze SOLI sporo kasy jakies 500K ktore miaelm mu oddac jakies 3 miechy temu a on wcaiz czeka. A co do icydentu z moim Rlem to chce zauwazyc ze osoba ktora uciepraiala jest DYMEK nikt wiecej poniewaz to on mial R keya do ether dymka na ktorym bylo naprawde duzo kasy i mial sobie na tym zarobic i mi odpalic mala czesc zaznaczam MALA CZESC a ja sie odmyslilem i ostrzerglem Rla a co za tym idze dymek sie troszke zdenerwowal i zrokowal chara ktorego wczesniej sprzedal to jest moim zdaniem naprawde zagranie nie fair ale nie mam zamiru do tego wracac
@ Artur
Jedno slowko dla ciebie na temat pandori ja o grze tam postanowielm jzu predzej poniewaz jak wiecie Danera to USA server i mam zajebiste lagi a gra na pandori ( GER) to przyjemonsc
Szalony Kogut
Lord Maszin
PSYCHOL
Samant
Ether'Dymek - Pierwszy owner
Mad Iris
Azion Irla
Sir Damu Krazy
Luki'the Angel
Kokos Drunker - Stary Owner
Vox Animus
Moria
Enivir
Argheon Dariu
Fiedo
Chlopaki z Zamoscia
Emef Buhh
Ostatnio edytowany przez Porkidrucik - 23-09-2008 o 08:13.
|