Cytuj:
BMW M3 GTR [NFS:Most Wanted]. Jak będzie mi się chciało to może inne też zrobię.
|
Za grubą dupe ma a za chudy przód .. Reszta może byc

.
@Pacz_knight
Powiem tyle Ulquiorra (dobrze napisałem?? XD) ma za chudy mieczyk... Ubogie outy ;s. Krąg chyba nie twój... Do krwi nic nie mam tyle że out jest zjebany ;s. Pocwicz nad efektem cieniu i popracuj nad outami ...
@Aragami
Cytuj:
To błoto błota nie przypomina...
|
Tu się zgadzam całkiem zjebane, drow za jasny ... A wilk nie twój tylko chyba Kopera po przeróbce Speeda...
Byakuya: nie ma dla niego ratunku ... Rozwalony i tyle brzydki tez ;s.
All outy nie podobają mi sie...
EDIT
Cytuj:
Sry ze dopiero teraz odpisuje xd
Taaa wiem miecz Ulquiorry dalem pierwszy leprzy bo niewidzialem go w animcu (troche sie opuscilo epow ;p) wiec dalem pierwsza leprza katane.
Co do kregu to oczywiscie ze nie moj. Wziolem go z google grafiki gdzie jest masa tych kregow, a ja poprostu dodalem swoj efekt
Dobra przejdzmy do outa... Eee co jest w nim nie tak bo nie rozumiem? All jest wedlug mnie ok i jest podobny do swojego pierwowzoru. No chyba ze nie ogladales/czytales anime/mangi to pomine ta wypowiedz.
Z efektem cieniu niewiem o co ci chodzi. Chyba chodzi ci o cieniowanie? To tak jak powiedzial Shady nieznasz sie na cieniowaniu >.>
I jeszcze jedno... Nie pouczaj mnie z outami bo nie masz o nich zadnego pojecia ;<
|
1.Ortografia <.< pocwicz na dnią.
2.Co do Ulquiorry to rozumiem.
3.To że nie robisz zajebistych outów gdyż najlepiej samemu pocieniowac, gdyż lepsza zabawa. Tak jeżeli się wzorowałeś ale twoje outy są takie ... Proste?
4.Mam pojęcie w outach krótko siedze a między innymi np. Sezu wyprosiłem go o krytyke mojego outa... On powiedział że oprócz włosów ujdzie.
5.STFU. Siedze dłużej w grafice więc ja wiem bardziej. Nie robiłem żenująco ciągle outfity...