Ale nic nie poradzisz. Moderatorzy tego forum, a właściwie osoby, które uważają, że nimi są, ponieważ dostali taką rangę (po czym posikali się z radości, ale to już inna historia), twierdzą, że ich zdanie jest absolutnie niezaprzeczalne i nikt nie ma prawa podnieść na nich ręki. Próba pokazania palcem grozi banem z etykietką "za obrażanie moderatora". Nie mam pojęcia jakim prawem dwóch rodzynków o nickach "Tompior" i "MPalar" ma jeszcze tę rangę, ale świadczy to tylko o administracji, jakich ludzi wybiera na odpowiedzialne stanowiska.
Co do regulaminu. Tak, owszem - jest do dupy. Działu zdjęcia i filmy, jak i zarówno ograniczenia dotyczące sygnatur. Nie wiem co musiało narodzić się w waszych głowach, aby doszło do takiej tragedii, jaką jest to forum, wraz ze "wspaniałą" ekipą moderującą. Za opinię możecie co najwyżej sobie samemu podziękować.
Edit:
A i właśnie, na forum gdzie ja mam moda, tacy unikatowi panowie z manią wielkości, stracili by swoją rangę szybciej niż 4xMS on Anni on pvp-e 7.92.
@Movie
Spaaw tylko ssa wastował. Spokojnie by mógł Ghaza zbloczyć bez nich, gdyby miał ogarnięte sio...
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 23-09-2008 o 19:40.
|