Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
Zakończenie trzeciej serii ZnT jest nijakie. Poprzednie "trzynastki" były znacznie lepsze. Wiadome chociaż jest, że prędzej czy później pojawi się czwarty sezon, bo fabuła w gruncie rzeczy nie została zamknięta.
Krążą też jakieś plotki o tym, że wydany zostanie trzynasty, specjalny odcinek tej serii. Pewnie nawet jeśli, to będzie totalnie oderwany od głównych wydarzeń. :/
|
Po ostatnich ~5 epach spodziewałem się czegoś takiego.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz
Wie ktoś czemu w roku szkolnym mogę oglądać po +10 ocinków anime dziennie? Szkoda tylko że czasu na to nie ma -.- A jak były wakacje to 4-5 odcinków dziennie to max był.
Swoją drogą.... jest jakieś anime na którym płakaliście/byliście bliscy płaczu? Bo lubie czasem obejrzeć coś takiego. Ewentualnie coś z takim humorem jak w Lucky Star czy Bokusatsu tenshi dokuro-chan. Od siebie z tego rodzaju mogę polecić Seto no Hanayome. Podczas oglądania tego kilka razy byłem prawie na podłodze....a raz miałem łezkę w oku. Ogólnie mieszanina parodi różnych rodzajów anime.
Corgar Frizz
|
U mnie idzie jakoś 5-7, ze względu na plan dnia ; p. Green green oglądałeś? Niezłe połączenie pierwszego i drugiego ; p.