Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2008, 15:43   #5437
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson Pokaż post
Jasne, bo marzeniem Flaminiego było być w Arsenalu do końca kariery.

Cytuj:
Po co tym dla Ciebie każdy piłkarz, który odejdzie z tego hegemona Carling Cup jest pizdą.
No, np. Pires, Henry, Cygan, Vieira, Flamini (którego broniłem i złego słowa po "ucieczce" do Milanu nie powiedziałem)...

Cytuj:
I nie wyśmiewaj Milanu, bo ten kub w ciągu 4 lat zdobył więcej w Europejskich Pucharach niż ten Twój klubik w przeciągu całej historii. Tez nie lubię Milanu, między innymi za ich politykę transferową, ale mam do tej drużyny szacunek za to, co osiągneli w tym tysiącleciu i do jakiej perfekcji w grze obronnej dochodzili w wielu spotkaniach.
Ja też ich szanuję, co wcale nie oznacza, że nie mogę się od czasu do czasu z nich pośmiać.

Cytuj:
Kwestia gustu (Premiership > La Liga - Yoh)
A co ma gust do siły poszczególnych zespołów ?

Cytuj:
Serie A to jedna z najsilniejszych lig w Europie i nie gadaj głupot. Wystarczy popatrzeć na reprezentację, która zdobyła mistrzostwo świata. Wtedy chyba wszyscy piłkarze wchodzący w jej skład grali we Włoszech. Teraz bodajże 3 gra zagranicą. Dodam jeszcze, że rok później Milan wygrał LM. A to ,że teraz przeżywa kryzys to już inna bajka.
Ale ja nigdzie nie stwierdziłem, że Serie A jest słaba. Naśmiewam się tylko z fatalnej formy Milanu, ale chyba powoli wychodzą na prostą.

Cytuj:
Bo tak jest.W duzej mierze dzieki Yoh'owi ten temat funkcjonuje
Miło mi. Staram się.
Cytuj:
ale denerwuje mnie to ze tylko swoj punkt widzenia uznaje za jedyny wlasciwy np. z tym iz Zlatan sie marnuje w Interze,bzdura.
No popatrz, a ty teraz robisz to samo. Przecież na tym polega rozmowa, ja mam swoje zdanie, którego się trzymam, ty masz swoje i wymieniamy się argumentami. Gdybym od razu dawał się przekonywać, jaki sens miałaby ta rozmowa ?

Cytuj:
Co do włoskiej ligii to chyba nie pamiętasz tych (dość niedawnych czasów) gdy Juventus grał z Milanem w finale LM. Milan zresztą to częsty finalista tych rozgrywek więc nie kpij z klubu, który więcej osiągnął od Arsenalu "Carling cup" Londyn.
Cytuj:
Pewnie teraz odpowiesz, że anglia miała w tym sezonie dwóch finalistów LM, ale laske na to wykładam
A ja wykładam pałkę na to, że Milan grał z Juve i bywał często w finale...

Fintex, do nie dawna cię lubiłem i nawet szanowałem. Ale dużo straciłeś w moich oczach.

Btw:
Polecam: http://www.4shared.com/file/64215506...field_Utd.html
Skrót z meczu Arsenalu z Sheffield, warto zobaczyć, jak młodzi zawodnicy grają. To jest coś fantastycznego, ich polot, fantazja, wręcz bajeczna technika. I coraz bardziej fantastyczny Bendtner, który przypomina Bergkampa...

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-09-2008 o 15:49.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem