Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 11:35   #1260
(nie)normalna
Użytkownik Forum

(nie)normalna's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Wyślij wiadomość przez ICQ do (nie)normalna (nie)normalna ma numer GG 1459767
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez (nie)normalna Pokaż post
Teraz to niewiele powiem, bo to wszystko słyszałam w autobusie, przy ogólnym zgiełku (powrót z wycieczki).
Ogólnie cała piosenka (rock czy cuś) była szybka, ale za to refren leciał powoli. Jedyne słowa, które cudem wyłapałam, to: "...to shame...". Ta, wiem, że to bardzo mało informacji, ale więcej się nie dało ;d
Z góry dziękuję
Cóż... To jest (chyba) dla Was za trudne. To spróbuję inaczej:
Dziś rano przypomniała mi się gra, w którą grałam kilka lat temu. Co prawda jeszcze nie sezon na to, ale Gwiazdka zbliża się dość dużymi krokami. Grafika 3D, chodziło się takim karłowatym Mikołajem i zbierało prezenty. Żeby nie było zbyt łatwo (wredni twórcy, nie chcą, żeby Mikołaj trafił do wszystkich dzieci), na jego drodze często pojawiają się różnego rodzaju zimowe stwory... Od jakichś orkopodobnych istot, przez ogromne skaczące bałwany, aż po... No właśnie nie wiem, po co, bo nie przeszłam całej. W tej grze było całkiem sporo ciekawie zrobionych plansz. Zna ktoś jej tytuł? Byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.

#edit
Ha! Mam! Santa Claus in trouble

Ostatnio edytowany przez (nie)normalna - 25-09-2008 o 14:54.
(nie)normalna jest offline   Odpowiedz z Cytatem