Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bleachz
@Pacz_knight
Powiem tyle Ulquiorra (dobrze napisałem?? XD) ma za chudy mieczyk... Ubogie outy ;s. Krąg chyba nie twój... Do krwi nic nie mam tyle że out jest zjebany ;s. Pocwicz nad efektem cieniu i popracuj nad outami ...
|
Sry ze dopiero teraz odpisuje xd
Taaa wiem miecz Ulquiorry dalem pierwszy leprzy bo niewidzialem go w animcu (troche sie opuscilo epow ;p) wiec dalem pierwsza leprza katane.
Co do kregu to oczywiscie ze nie moj. Wziolem go z google grafiki gdzie jest masa tych kregow, a ja poprostu dodalem swoj efekt

Dobra przejdzmy do outa... Eee co jest w nim nie tak bo nie rozumiem? All jest wedlug mnie ok i jest podobny do swojego pierwowzoru. No chyba ze nie ogladales/czytales anime/mangi to pomine ta wypowiedz.
Z efektem cieniu niewiem o co ci chodzi. Chyba chodzi ci o cieniowanie? To tak jak powiedzial Shady nieznasz sie na cieniowaniu >.>
I jeszcze jedno... Nie pouczaj mnie z outami bo nie masz o nich zadnego pojecia ;<
@Mikes
Cytuj:
@Pacz
Dobra bez nerwów... Tylko tak powiedziałem.. Sory.. ;<
|
Heh niewiem czemu myslisz ze sie denerwowalem

Moja wypowiedz byc moze byla zbedna, ale nie mialem na celu sie nad toba znecac czy cos, bo tego nie lubie, tylko normalnie mowilem. Chyba zle mnie zrozumiales
@Shady
Ładne autka. Pierwsze (BMW? xd) najbardziej mi sie podoba. ;]
P.S.
Sry za ten maly offtop na poczatku posta xd
@edit 2
Cytuj:
.
1.Ortografia <.< pocwicz na dnią.
2.Co do Ulquiorry to rozumiem.
3.To że nie robisz zajebistych outów gdyż najlepiej samemu pocieniowac, gdyż lepsza zabawa. Tak jeżeli się wzorowałeś ale twoje outy są takie ... Proste?
4.Mam pojęcie w outach krótko siedze a między innymi np. Sezu wyprosiłem go o krytyke mojego outa... On powiedział że oprócz włosów ujdzie.
5.STFU. Siedze dłużej w grafice więc ja wiem bardziej. Nie robiłem żenująco ciągle outfity...
|
1. No prosze cie! Nie dobijaj mnie... Widzisz, siedzisz tu zbyt krotki okres zeby o tym wiedziec ;<
Ortografia mastahhhh...
3. Chyba za durzo tych "gdyz" =.=
Huh w outach siedze calkiem sporo i zapewne nie widziales all mojego arsenalu, to co mozesz mowic z sa proste? Zrob leprze mastachu bo jak narazie to nic ciekawego po za bezsensownym pitoleniem nie pokazales -.-"
4. Taaa tylko Sezu... A mnie chwalilo durzo osob takich jak Speed, Koper i inni mistrzowie i jakos sie tym nie podniecam -.-"
5. No to sie chlopcze mylisz... Z kad wiesz ze siedzisz dlurzej? Po porownaniu mojej daty dolaczenia do forum, ktora i tak jest mylna? Malo logicznie myslisz ;/
Bez odbioru... Zeby nie wprowadzac zbednego offtopu. -.-"