Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 18:20   #52
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez giertychowiec Pokaż post
omg kurde bocisz i tyle twoje usprawiedliwienie mam bota bo jak mi wrl zniknie to sobie nie poradze to jest zal;/ kurde masz zamaly lvl na wrl nie idziesz i tyle inni sie meczą na tombie czy cos bo chcą uczciwie a ty sobie bocisz na wrl kurde i sie jeszcze cieszysz w bicia 100 lvl?? i zrobienia arenki? zrob arenke na 90 lvl bez bota okey bedzie respekt i nie mow mi ze sie nie da bo sie da. I te twoje 80 cc nie robia zadnego wrazenia bo sa zarobione na bocie. Lepsze jest zarobic hmm z 30-40k na dragach niz wchuj cc na botach pewnie bociles od 20 lvl na rotach albo cos bo poprostu ci sie nie chce i grasz tylko dla lvl nie dla fajnej zabawy itp...
wiem ze zaraz zaczniesz mnie tyrac itp ale mnie to chuj obchodzi powiedzialem co sadze jak chcesz usun post i tyle ale wiem ze kilka osob przyzna mi racje;/
Boli cie to? Patrz się na swoją grę, a do czyjejś się nie mieszaj. Skoro woli grać z botem, to chyba jego wybór nie? Jak ci to nie pasuje to pospamuj trochę gm boardy albo coś, a takie komentarze zostaw dla siebie.

@Aran
Wrzuć coś z ass'ka ; >
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem