Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Keane jest saby, Keane to drewno.
|
Cytuj:
"Wysoki poziom" to pojęcie względne. Np. Robbie Keane nigdy nie będzie grał tak, jak np. Carlos Vela już teraz. Technika, panowanie nad piłką, wykończenie, inteligencja boiskowa - to już jest wyższa klasa. Trochę wstyd, żeby ktoś, kto kosztował nie małe pieniądze i był traktowany jako klasowe wzmocnienie napadu, grał gorzej niż 19-letni Meksykanin, który dopiero zaczyna przygodę z Premiership. 
|
Ehh.. dalej nie wiesz o co mi chodzi. Myślisz trochę w ten deseń jak moja siostra, która jak widzi wynik 5:0 to odrazu obwinia bramkarza o taki wynik.
Cytuj:
Widzisz, rzemieślnik może sumiennie i bezbłędnie wykonywać swoją pracę, ale to nadal nie zmieni faktu, że to będzie praca przeciętna, bez polotu. I artysta zawsze będzie lepszy.
Nadal nie widzę tutaj nic śmiesznego. Ślepo bronisz Keana, a pewnie nawet nie wiesz, jak on wygląda.
|
LOL, sam sobie zaprzeczasz. Skoro ktos wykonuję swoją pracę bezbłędnie to jest perfekcyjny! Przecież w piłce nie lata o to kto ładnie gra lecz o to kto bramki strzela. Owszem, są drużyny co obie te opcję łączą i za to im chwała, ale są drużyny które składają się z takich rzemieślników, którzy brak techniki nadrabiają walecznością. Nie bronie Keana, ale zawodników jego pokroju.
I wiem jak wygląda

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez By$iu
Myslalem, ze wiesz, ze liczy sie to kto strzeli wiecej bramek, a nie kto ladniejsze. Za duzo sie na grales w jakies kluchy jak byles maly i dalej Ci sie wydaje, ze glowka za dwa, pietka za trzy a przewrotka za piec ;-P.
|
Exactly!
No i widzisz.. dla jednych coś jest śmieszne dla innych nie. Mógłbym jeszcze grzebać w temacie i wyciągać jakies twoje wpisy, ale czy to ma sens? Wiadomo, że nie przyznasz mi racji więc proponuję skończyć tę żenującą dyskusję.