Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex
Ehh.. dalej nie wiesz o co mi chodzi. Myślisz trochę w ten deseń jak moja siostra, która jak widzi wynik 5:0 to odrazu obwinia bramkarza o taki wynik.
|
Ja obwiniam wszystkich przeciętniaków Poolu, na czele których stoi Kuyt, Benayoun, Keane...
Cytuj:
LOL, sam sobie zaprzeczasz. Skoro ktos wykonuję swoją pracę bezbłędnie to jest perfekcyjny!
|
No wiesz, może nie popełnić w meczu żadnego błędu, ale to nadal nie świadczy o tym, że jesteś perfekcyjny i idealny. No trochę się zamotałem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo nie potrafię tego jasno wytłumaczyć.
Cytuj:
Przecież w piłce nie lata o to kto ładnie gra lecz o to kto bramki strzela.
|
Jeżeli jest się dobrym, gra się ładnie i skutecznie. No ale fakt, liczą się bramki. Chociaż mało osób przepada za drużynami, które zdobywają gola i się murują, albo cały czas grają antyfutbol...
Cytuj:
Owszem, są drużyny co obie te opcję łączą i za to im chwała, ale są drużyny które składają się z takich rzemieślników, którzy brak techniki nadrabiają walecznością.
|
No okej, i niech nadrabiają. Ale na litość boską, nie w Liverpoolu, tak, de facto, wspaniałym klubie ! Naprawdę żal mi się ich robi, nie zasługują na tak przeciętnych piłkarzy.
Cytuj:
Nie bronie Keana, ale zawodników jego pokroju.
|
Przeciętnych ? Właściwie to sam to przyznałeś ;-)
Cytuj:
I wiem jak wygląda .
|
Dawaj charakterystykę.
Cytuj:
No i widzisz.. dla jednych coś jest śmieszne dla innych nie. Mógłbym jeszcze grzebać w temacie i wyciągać jakies twoje wpisy, ale czy to ma sens? Wiadomo, że nie przyznasz mi racji więc proponuję skończyć tę żenującą dyskusję.
|
No równie dobrze to ja mogę teraz powiedzieć, że nie będziesz grzebał, bo takich postów nie ma i się teraz wypychasz sianem. Jeżeli mi pokażesz, że naprawdę palnąłem głupoty - nie wyprę się jej, bo i po co ?