Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 17:38   #5462
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Ehh.. dalej nie wiesz o co mi chodzi. Myślisz trochę w ten deseń jak moja siostra, która jak widzi wynik 5:0 to odrazu obwinia bramkarza o taki wynik.
Ja obwiniam wszystkich przeciętniaków Poolu, na czele których stoi Kuyt, Benayoun, Keane...

Cytuj:
LOL, sam sobie zaprzeczasz. Skoro ktos wykonuję swoją pracę bezbłędnie to jest perfekcyjny!
No wiesz, może nie popełnić w meczu żadnego błędu, ale to nadal nie świadczy o tym, że jesteś perfekcyjny i idealny. No trochę się zamotałem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo nie potrafię tego jasno wytłumaczyć.
Cytuj:
Przecież w piłce nie lata o to kto ładnie gra lecz o to kto bramki strzela.
Jeżeli jest się dobrym, gra się ładnie i skutecznie. No ale fakt, liczą się bramki. Chociaż mało osób przepada za drużynami, które zdobywają gola i się murują, albo cały czas grają antyfutbol...
Cytuj:
Owszem, są drużyny co obie te opcję łączą i za to im chwała, ale są drużyny które składają się z takich rzemieślników, którzy brak techniki nadrabiają walecznością.
No okej, i niech nadrabiają. Ale na litość boską, nie w Liverpoolu, tak, de facto, wspaniałym klubie ! Naprawdę żal mi się ich robi, nie zasługują na tak przeciętnych piłkarzy.
Cytuj:
Nie bronie Keana, ale zawodników jego pokroju.
Przeciętnych ? Właściwie to sam to przyznałeś ;-)

Cytuj:
I wiem jak wygląda .
Dawaj charakterystykę.

Cytuj:
No i widzisz.. dla jednych coś jest śmieszne dla innych nie. Mógłbym jeszcze grzebać w temacie i wyciągać jakies twoje wpisy, ale czy to ma sens? Wiadomo, że nie przyznasz mi racji więc proponuję skończyć tę żenującą dyskusję.
No równie dobrze to ja mogę teraz powiedzieć, że nie będziesz grzebał, bo takich postów nie ma i się teraz wypychasz sianem. Jeżeli mi pokażesz, że naprawdę palnąłem głupoty - nie wyprę się jej, bo i po co ?