Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 19:19   #11089
Envinir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2008

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Allforone
Świat: Danera
Domyślny Dawno mnie tu nie bylo, ale...

Czepiacie sie Philipa nie wiem o co, pokazuje na war co potrafi, a Wy tylko pieprzycie bez sensu. On tez ma gildie i jest z nia, a to, ze nagle Vox zebralo sie na likwidowanie "PA" to juz nie jego wina. Niestety jeden problem, Vox sie przejechal i musial prosic o pomoc Swatow (no to naprawde trafili w 10 i nie bedzie wiecej PA na danerze xD!). Prawda jest taka, ze nawet jesli wygraja to Swaty pozniej wygryza takze ich I bedzie "Swatonera" Roro ile Ty masz lat, zeby je**c teksty w stylu "przepraszam jeszcze raz za chwile slabosci za to ze chcialem was zostawic mam nadzieje ze wybaczycie i pozwolicie mi walczyc u waszego boku." Sory, ale HAHAHAHAHAHA MUHEUHEUHEHEHE Chociaz po tym jak zobaczylem Twoja fotke to wygladasz na takiego co to go gnoja w rl i w tibii musi sie wyzalic i porzadzic Nie chce oceniac calego Orszaku, bo jest tam wielu dobrych graczy, ale zadam wam jedno pytanie: Co wy kur** widzicie w tym ... Rorze? (w te kropeczki wpiszcie sobie co chcecie dla mnie to CIEĆ jakich malo). pozdr =* PAAA never die!
23:19 Envinir [80]: no zeriel
23:19 Envinir [80]: dawaj pz lock
23:19 Envinir [80]: ;d
23:19 Zeriel Argano [83]: dawac to moge dupy
Envinir jest offline   Odpowiedz z Cytatem