Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 19:53   #5463
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
No wiesz, może nie popełnić w meczu żadnego błędu, ale to nadal nie świadczy o tym, że jesteś perfekcyjny i idealny. No trochę się zamotałem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo nie potrafię tego jasno wytłumaczyć.
No one is perfect. Wiem o co ci chodzi, ale się z tym nie zgadzam. Przynajmniej w całości.

Cytuj:
Jeżeli jest się dobrym, gra się ładnie i skutecznie. No ale fakt, liczą się bramki. Chociaż mało osób przepada za drużynami, które zdobywają gola i się murują, albo cały czas grają antyfutbol...
Wiadomo.. ludzie raczej kibicują drużyną, które grają futbol na 'tak'.

Cytuj:
Przeciętnych ? Właściwie to sam to przyznałeś ;-)
Może się nie wywyższają, ale przeciętni to nie są w Kickerze dałbym im 3.

Cytuj:
Dawaj charakterystykę.
Taki wysoki czarny z zębami na wierzchu ?

Cytuj:
No równie dobrze to ja mogę teraz powiedzieć, że nie będziesz grzebał, bo takich postów nie ma i się teraz wypychasz sianem. Jeżeli mi pokażesz, że naprawdę palnąłem głupoty - nie wyprę się jej, bo i po co ?
I dlatego koniec dyskusji. Po prostu różnimy się w swoich poglądach i tyle
Niektóre rzeczy które dla mnie są głupotami dla ciebie nie.

Edit: Czwartoligowa(!!!) Stal Sanok wygrała z pierwszoligowym Widzewem Łodź 1:0 w Pucharze Polski.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franz Beckenbauer
Od 2016 r. w mistrzostwach Europy będą brały udział 24 drużyny - zapowiedział słynny Franz Beckenbauer, zasiadający w zarządzie UEFA. Powiększenie mistrzostw Starego Kontynentu lansował szef UEFA Michel Platini

Ostatnio edytowany przez Fintex - 25-09-2008 o 20:00.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem