Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 22:49   #7339
Morseton
Zbanowany

Data dołączenia: 03 11 2007

Domyślny

Sądzę ze jest to najlepszy moment zwłaszcza ze akcja nie wyszła na powiedzenie kim naprawdę dla mnie jesteście. Nie mam siły pekować z ludźmi którzy nie maja podstaw pvp , honoru i po prostu dystansu do siebie. Nie mowie o wszystkich ale to coś poniżej przybliży was kto w moich oczach jest nikim

timon-pozyczyl chara tylko z tej strony jest ok, teraz minusy- daje xlogi zeby nie pasc, nie walczy na 100%. Wogole nie ogarniety typ.

Nitz-lubie cie bo jestes ogarniety , skromny i wiesz czego chcesz.

Volo- nic do ciebie nie mam ale czasem pierdolisz farmazony ze sie sluchac nie da.

Wonsz-Zawsze mozna z toba pogadac. Ok

Cinek- Z choinki sie urwales. Jak padasz to lepiej nie podchodzic do ciebie bo gryziesz. Na vencie wyzywasz wszystkich a twoim ulubionym tekstem jest "ciota". Zrobiles sie battle komanderem bo miales wojne na azurze.A w moich oczach nadajesz sie do tarcia chrzanu. Wyzywasz ludzi ze daja xlogi jak sam dajesz Btw za bardzo przezywasz te gre :/

Dama- Rzucil bym sie z nim w ogien i we 2 dali bysmy rade Zajebisty kolo.Nic dodac nic ujac. OFC

Rebciuch , avenger - jestescie spoko walczycie do konca i to sie liczy. Moim zdaniem niedoceniani.

Ridof , gavv , yuhasa , leox , woyek - stare bongo oni wiedza czego chca , yuhasa mial kryzys ale go przeszedl. Btw traktuja ta gre jako zabawe

Dax- Napoczatku mialem do ciebie niechec bo byles w cop a teraz Jestes Prawie tak samo zajebisty jak dama Naleza ci sie slowa uznania.

Reszta albo was zapomnialem albo poprostu jestescie friendami mojego frienda ktory frienda chce w bongo...

Stare bongo :* [pimol , kiepa , mati , anum , woyek , dama , dax , nitz , yuhasa , adam , volo , ridof , gavv ,szymek - on mnie namowil do tego! niecnego planu ] To sa kurwa prawdziwi bongosi! jesli kogos nie dodalem przepraszam

To tyle mozecie mnie jechac lub tez nie poprostu jako jedyny wylamalem sie i powiem co mi lezy na sercu. Nie bede udawal ze jest wszystko ok ;]

Ostatnio edytowany przez Morseton - 25-09-2008 o 22:51.
Morseton jest offline   Odpowiedz z Cytatem