Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2008, 23:52   #95
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno
Teraz to ten temat powinien zmienić nazwę na "Pierniki się nie lubią- gorąca pojezdnia".
Owned.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez X-Zero
Choć dla mnie i tak to ciekawa forma spędzania czasu PRZED KOMPUTEREM!!
Jak pisałem, każdy lubi co innego xp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crowal
Ludzie... Wy nie macie w tym zasranym życiu wyższych priorytetów niż bawienie się do końca życia w sklejki?
Cytuj:
Wstań rano i zanim wciśniesz guziczek od kompa sojrz w lustro i zadaj sobie pytanie: Kim zostanę po za FakeMasterem?

Nikim... Ta funkcja mnie w pełni dowartościowuje i jestem z niej dumny... ???
Cóż... Nie wiem po co to napisałeś, dla wszystkich fake'owców tutaj to raczej zabawa... Forma zabicia czasu. Zadajesz zbyt głębokie pytania, wątpię by najwyższym celem życiowym kogoś z tutaj jest zostanie FakeMasterem ; p.

Cytuj:
Uważam za przegięcie robić z tego podforum jakieś "wielkie coś"... A pomysły na jakie niektórzy wpadają //np: Zróbmy specjalną rangę "Faker"!// są jak dla mnie nie na miejscu...
Jak pisałem, ludzie to robią dla zabwy. By wyróżniali się z tłumu. Taki ludzki umysł, lubi wyróżniać się z szarej masy czymś. Na przykład nickiem. Chce pokazać koniecznie, że coś potrafi.
I nie uważam, by danie takiego podpisu pod nick, jest od razu robieniem "czegoś wielkiego" z tego forum ; p.

Cytuj:
Jak dla mnie coś takiego odwzorowuje jak wysokie ma ktoś horyzonty w życiu... NET NET NET. Bo nie ma nic ciekawego do roboty... Bo mnie się nudzi... Bo mam za zdrowe oczy...
Bo chce zabić czas... Bo mam za dużo kasy... Bo mam ładnego pieska... Bo mi zupa wystygła...
Po prostu Internet daje duże możliwości porozumiewania się z innymi i z niego korzystają. Tak jak Ty Teraz.
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem