Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno
Teraz to ten temat powinien zmienić nazwę na "Pierniki się nie lubią- gorąca pojezdnia".
|
Owned.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez X-Zero
Choć dla mnie i tak to ciekawa forma spędzania czasu PRZED KOMPUTEREM!!
|
Jak pisałem, każdy lubi co innego xp.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crowal
Ludzie... Wy nie macie w tym zasranym życiu wyższych priorytetów niż bawienie się do końca życia w sklejki?
|
Cytuj:
Wstań rano i zanim wciśniesz guziczek od kompa sojrz w lustro i zadaj sobie pytanie: Kim zostanę po za FakeMasterem?
Nikim... Ta funkcja mnie w pełni dowartościowuje i jestem z niej dumny... ???
|
Cóż... Nie wiem po co to napisałeś, dla wszystkich fake'owców tutaj to raczej zabawa... Forma zabicia czasu. Zadajesz zbyt głębokie pytania, wątpię by najwyższym celem życiowym kogoś z tutaj jest zostanie FakeMasterem ; p.
Cytuj:
Uważam za przegięcie robić z tego podforum jakieś "wielkie coś"... A pomysły na jakie niektórzy wpadają //np: Zróbmy specjalną rangę "Faker"!// są jak dla mnie nie na miejscu...
|
Jak pisałem, ludzie to robią dla zabwy. By wyróżniali się z tłumu. Taki ludzki umysł, lubi wyróżniać się z szarej masy czymś. Na przykład nickiem. Chce pokazać koniecznie, że coś potrafi.
I nie uważam, by danie takiego podpisu pod nick, jest od razu robieniem "czegoś wielkiego" z tego forum ; p.
Cytuj:
Jak dla mnie coś takiego odwzorowuje jak wysokie ma ktoś horyzonty w życiu... NET NET NET. Bo nie ma nic ciekawego do roboty... Bo mnie się nudzi... Bo mam za zdrowe oczy...
|
Bo chce zabić czas... Bo mam za dużo kasy... Bo mam ładnego pieska... Bo mi zupa wystygła...
Po prostu Internet daje duże możliwości porozumiewania się z innymi i z niego korzystają. Tak jak Ty Teraz.