Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2008, 08:14   #101
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Tooompiooor... ;[

Naprawdę mamy już skończyć? ;[[[

Ja jeszcze nawet porządnie nie zacząłem.

No dobra, to tak przy okazji, na zakończenie, napiszę krótko Krowalowi, czemu w ogóle zacząłem dyskusję: wziąłeś kilka postów przed twoim na poważnie. Próbowałeś zgrywać mądrego, bo fejki cię już nie interesują (tak jakby interesowały tych, co przed tobą pisali). Tymczasem Nadrillowi chodziło o coś bardziej 'Nie jesteś fajny, pisząc to teraz (kiedyś sam ostro szalałeś z fejkami, pamiętamy)'.
Aha, dyskutować też nie umiesz. Oprócz jakichś ogólników, które jak zwykle nie pasują ('Bronicie swego świętego gówna jak własnej dupy...', gdy my nie pisaliśmy nic o fejkach, a zwyczajnie o głupocie twoich postów). Ty po prostu myślisz, że osiągnąłeś o wiele więcej od nas, bo nie siedzisz w fejkach i 'masz rl'. I oczywiście wiesz o wszystkim, co my robimy. Że siedzimy tylko na forum. Więc nie dziw się później, że jesteś zwyczajnie wyśmiewany. Nie ty jeden jesteś 'najmądrzejszy z Całej Tej Hołoty'. Wszyscy tak w pewnym momencie odczuwają.

Z mojej strony EOT, już dostałem jednego warna od Tompiora, więcej mi nie zależy.

Aha, nie wiem, czy gdybym napisał 'ch**em' zamiast 'chujem', to taka cenzura miała by sens. A warna bym na bank nie dostał. Nie rozumiem, czemu takiej cenzury też nie warnować, skoro tak czy tak wiadomo, o jakie słowo chodzi. A przynajmniej zna je każdy kto kiedyś chodził do podstawówki.
To było ogółem do modów, w tym Tompiora.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.