Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm>
Prawda są ludzie którzy maja wiele do powiedzenia, o wiele więcej niż Slythia.
Jesteśmy na 181 stronie tematu - zobacz ile ludzie mają do "powiedzenia". Lanie wody, wymądrzanie się jeden przez drugiego, oczernianie, wymyślanie niestworzonych historyjek... - o tym faktycznie wiele ludzi ma wiele do napisania. Co mądrzejsi/starsi starają się pokazać jacy to oni są wielkimi znawcami tematów, a tak naprawdę G. wnoszą do tematu - czyli dokładnie tyle co reszta spamu (tak to też o nas Panie Klocku).
Ktoś tu okrzyknął się "alfą i omegą" tajemnic rookgaardu? Nie zauważyłem. Więc nie nadinterpretujcie tego co czytacie. Ani Slythia ani nikt o niej nie napisał że wie wszystko. Natomiast mam 100% pewność że wie więcej niż regularny user tego forum.
Sam Klocku mówisz to samo co ona - miecz nie jest do zdobycia/nie z questu.
..oops poprawka był server restart - quest może już istnieć od 2h28min :>
BTW: jak Wy to robicie, że wiecie dokładnie kto z kim o czym rozmawia i co mu mówi? Ech... chciałbym tak umieć 
|
Co racja to racja. A kogo to wina? Modów. Gdyby usiadł jakiś odpowiedzialny za ten dział forum i w tematach takich jak ten kasował posty i dawał warny za te właśnie bezpodstawne historie, nie poparte żadnymi dowodami, było by z 30 stron i to materiału a nie pierdół i głupot noobków. Każdy zanim wymyśliłby kolejną niestworzoną historie zastanowiłby się, a jak nie to nie pożyłaby tutaj zbyt długo.
Co z tego że są tu osoby które coś wiedzą i nawet próbują ten mały odsetek inteligentnych osób nakierować, kiedy to ginie pod naporem spamu i dziecinady. Wielokrotnie próbowałem "coś" powiedzieć, ale nikt się nawet nie zainteresował i ja się nie dziwię. Jakbym patrzył dzień w dzień na opowieści typu "kolega miał ale GM mu zabronił mówić" to w nic już się wierzyć nie chce.
Spójrz na ten dział, ludzie zapomnieli już po co się zakłada Rookgaardiana. Screeny to tylko trapy, lvl, kasa i kolekcja. A gdzie element zdobywania wiedzy? Gdzie RPG? Ehhhh dlatego właśnie już nie gram.