Yo. Pierwszy odcinek (prolog?) Minusy:
-wogole to brak prologu a wg mnie prolog powinien byc i stanowic wizitowke fejka (zaskakujacy, zawierac tajemnice itp) Chociaz dopiero potem jest rozdzial pierwszy to moze to jest prolog xD Jesli tak do kiepski.
-Brzydko siedza xD
-Ogolnie nie wciagajace
Plusy:
-Duzy plus za klimatyczne nazwy. Kaladas Goldum. Imiona tez niezle. To jest wazne wg mnie zeby nazwy i sposob rozmowy byly klimatyczne (a nie Tomek Łucznik i 'wal do niego z łuku bo cie kopne')
Rozdzial pierwszy odc 1:
Minusy:
-Jakos dziwnie przyciemnione zdjecia. Za duzy kontrast chyba. Woole jak robisz noc to poza oswietleniem rob wszystko czarne. No chyba ze pełnia :>
-Fabułą tez niezbyt wciagajaca chodz lepiej niz w prologu
Plusy:
-Ładna grafika xD
odc 2:
Minusy:
-Krótkie. wrzucaj nie tak czesto ale dluzsze. I daj na pierwszej stornie w pierwszym poscie linki do partow ;]
-Male zdjecia, nie lubie tego xD
Plusy:
-to pierwsze zdjecie mi sie podoba.. To mgła ale tak jakos na tym zdjeciu fajnie wyglada xD
odc 3:
Minusy:
-'lud sie boji'? xD
-znowu krotkie

-staraj sie konczyc part w jak najbardizej zaskakujacym momencie (musisz jakies wymyslic bo narazie wogole nie bylo nic zaskakujacego)
Plusy:
-hmm.. xD
Athun wiem ze stac cie na wiecej ;] Nie spiesz sie. Przemysl fabułe (zapisz scenariusz jesli trzeba). Bede tu zagladal ;]