Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2008, 23:28   #159
Arcan
Użytkownik Forum

Arcan's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Co do tematu, powiem krótko: fajno, ale tak naprawdę NIKT nie zajmie się tym na serio (przynajmniej ja tak uważam). Mnie osobiście bardziej drażnią mnie dupolizy i boty (a najgorsze co może być to dupiloz + bot + paladyn = 0 szacunku z mojej strony, nie wiem czemu ale znienawidziłem paladynów od update 8.0[może dlatego, że tak jak kiedyś sorc czy druid jest to ulubiona klasa noobów]).

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego utożsamiacie noobow z dresami i "hip-hopowcami"? Ja sam słucham rapu, siedze na ławce z koleżkami, skubie słonecznik (nie mam konta na fotce ani N-K) i jakoś jak noob sie nie zachowuje (przynajmniej nikt mi tego nie mówi, a jeśli właśnie wpadłeś na pomysł by to zrobić, to sprawdź kto jest liderem mojej gildii, i zastanów się czy przyjął by on nooba do siebie [nie, wcale nie mam zamiaru sie chwalić, tylko zatrzymać nadciągające fale "zajebistych ironii", i nawet nie próbuj mówić, że sam przed chwilą użyłem "zajebistej ironii"]). Drażni mnie takie uogólnianie.

Prawdopodobnie takie uogólnianie wynika ze słownictwa noobów. Używają wielu "podwórkowych" zwrotów, co często sami przerabiają, i powstaje taki stereotyp nooba.
Arcan jest offline   Odpowiedz z Cytatem