Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2008, 11:08   #7
Ameriov
Użytkownik Forum

Ameriov's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4

Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
Domyślny

Jako 1 to opublikował, a innego autora nie znalazłem... Powiedzmy, że wpisałem go na siłę, żeby wszędzie nie było unknown.

Do państwa wyżej, jeśli macie na myśli historię... To oczywiście, że się nie przyda. Dodałem ją tylko, aby pokazać nowym jak było kiedyś, jeśli macie na myśli te istniejące teraz... Cóż... Nie wiem co wam się nie przyda. Wpiszcie ja youtube trapy, wyskoczą wam 4 strony. Przejrzyjcie każdy filmik i w każdym znajdziecie jakiś błąd, a to brak magic sqm, a to zamieniony potwór korytem- może i ludzie umieją stawiać trapy, ale z podstawowymi błędami, a ja je tu wszystkie wymieniłem.

@Scobel

NO WŁAŚNIE! PREUDO TRAPERZY! I po to to zrobiłem, aby wkońcu zniknęło "pseudo" z początku!
Wiesz na ilu serverach jest noobków poniżej 40lvl które wszystkich wkurzają? Wiesz, że można ich wybić co do jednego? Mi nie zależy na zabijaniu biednych 7lvli, mi zależy na wybiciu wszystkich id..de.. głupich ludzi na rookgaardzie. O poradniku Vantage'a można powiedzieć, że nie jest potrzebny bo tam można właśnie trapnąc tylko 7lvle.

Kasacja tematu... Zobaczymy. Ban? Prędzej Tobie.

Rookgaardians Smasher

Secrets Keeper.

Ostatnio edytowany przez Ameriov - 28-09-2008 o 11:13.
Ameriov jest offline   Odpowiedz z Cytatem