Pamparpampam... =]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez X-Zero
Ej no mam nadzieję że przez pół roku nie będziemy teraz gadać o tym LoDzie...
|
Racja, powinnyśmy gadać przynajmniej kilka lat; A co do twoich skojarzeń to się nie wypowiem, bo po co? Idź do Blizzarda z takimi problemami =]
-Fajno. Temat do rozmowy, niektórzy nazywają to spamem, ale to błędne rozumowanie.
-Taa... Się czepiacie mojego fake'a...
Efekty, grafiki - idźcie zarzucić producentom starych filmów, że ich dzieła są czarnobiałe i oszczędzali na kolorze. Naprawdę trochę dziwne by było, żeby stare fake'i były ładniejsze wizualne od nowych, ciekawe dlaczego? Wtedy w standardzie były nieruchome outfity...
Btw nie życzę teraz komuś, żeby to oglądał... niech już lepiej ten fake pozostanie czymś co się wspomina i było "dobre" na tamte stare czasy...
Poza tym, może nie wiecie, ale to był mój 1st fake, który jak dla mnie i tak bije na głowę większość dzieł głupią, zawiłą fabułą, która nie miała końca... Więc jedynym rozsądnym wyjściem było zakończenie projektu...
-Poza tym LoD to nie wszystko, nikt nie pamięta genialnego TSK:? Nawet dobrego paskowca mi się udało zrobić i Vaupe, Empatię (1komentarz za odcinek =.=).
-A Szatan? :< Aż rzal mówić, ale teraz rzal mi siebie, że mi się to podobało. Fake'i przemijają, ale też są ponadczasowe jeżeli były rewolucyjne.
-Jak dla mnie fake'i poszły w złą stronę, fabuła odeszła na dalszą scenę zaćmiona efektami i grafikami... Ogółem idźcie poczytać książki;
@Arashel
Noo racja, słabe. Bez przecinków i z błędami, które psują wszystko.
Sama treść też trochę bez polotu, ale też nie umiem pisać więc czy mogę krytykować?