Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
@up
O co ci chodzi? Cipsoft bardzo dobrze zbalansował profesje. Na przykład sorkiem nigdy nie ma czegoś takiego jak waste - Na frostach na przykład zawsze mi się zwraca. Jakieś dsmy i royal helmety to normalka na każdym huncie. Dle to samo. Wogóle mag ma za dużo hp i capa. Powinien dostawać koło 3hp na lvl.
Nikt nie jest tak potrzebny na huntach jak MS - co z tego że nie może siohać? Każdy sork charakteryzuje się tym, że ma dużo kasy. Ja na przykład Xeremonem nigdy nie miałem więcej niż 100k^^ Na co tutaj narzekać, nie rozumiem.
|
A ja swoim ed zarobilem SAM na mage wand addon, bez bota, allegro itp i to przed Winter update. Jak to robilem? Trzeba krasc, lurowac i trapowac, innej mozliwosci czesto nie ma. Bo niby skad mam wziasc kase w uczciwy sposob, kiedy prawie zawsze wychodze na minus?
Top~~
Smiac mi sie chce, kiedy rp narzekaja ze maja zle. Tluczecie te biedne frosty robiac po 1kk expa dziennie, z malym waste i na dodatek b malym ryzykiem deda? Macie racje, jestescie udupieni ze łohohoh.
Zauwazylem jednak ze wyzszosc ek i rp na expie i w loocie skutkuje tym, ze coraz czesciej dla takich osob zaczyna sie liczyc tylko exp. Pytajac wiekszosc kumpli ek, czy pomoga w quescie albo pohunca cokolwiek slysze zawsze odpowiedz "teraz expie". Wiec mimo wszystko ciesze sie ze gram ed, i potrafie wciaz czerpac radosc z tej gry