Widzisz, nie tylko na całym forum tibia.pl są ludzie ponad prawem... Na serwerze CSa też, a mianowicie admini czują się bezkarnie i są bezkarni, mogą robić co im się podoba i nikt nie zostanie ukarany... samo z siebie narzuca się pytanie "dlaczego tak jest"? Odpowiedź wydaje się być prosta, prawdopodobnie Admini nie mają nawet regulaminu którego mają się trzymać (dostępnego publicznie, żeby umożliwić składanie skarg) w którym było by jasno napisane co admin może robić na serwerze, a czego nie może. W zasadzie Admin może wszystko, szczególnie, że większość adminów i tak wybierana jest po znajomości, co widać przez to ilu ludzi z jednej gildii w tibii Adminuje na serwerze CS Tibia.pl. A teraz domyślam się, że skończy się to tak jak zwykle i któryś admin postara się zrobić ze mnie idiotę/usunie mojego posta/da mi bana na forum(takie doświadczenia z przeszłości)... Tak to jest jak ludzie stoją gdzieś "ponad prawem" i nie potrafią przyjąć krytyki.
Troszkę chaotycznie napisane ale dzisiaj nie mam siły się zastanawiać nad całym postem.
Pozdrawiam, Tuben.
|