Ja jak sobie wezmę z 2 postaci odrazu najlepsze eq to moge wbić w 1 dzień a wliczając zdobywanie podstawowego eq od potworków to mogę 2 dni wbić.

A jeszcze jak se pójde na mino hell i ew. bear room to leci spox bo to są dobre expowiska, nie tylko questy ale nie mówie że rzeczy się nie przydają.

Zawsze chodzę na króliczki zbieram meaty i sprzedaję je w młynie. Moi koledzy uważają że to strata czasu ale moim zdaniem zawsze lepsze to niż bieganie po rynku i krzyczenie "free items plax"!!! Także moim zdaniem lepiej pójść na potworki z których leci eq. Ale jak pójdę na króliczki to zwykle zbieram trochę kasy i kupuję carlin sworda a potem ide na trolle i wylatuje mi studded shield, botki, kasa i jak nazbieram 10 gp to wracam do miasta portki kupić. Potem próbuję sił z orcem. Trochę wymaga to poświęcenia z hp ale studded armor jest tego wart bo mam go za free. Z orców może też wypaść studded shield no i mam już zbroję potem tak chodzę to na bugi to na orce to na trolle to na jeszcze coś i idze lv w dwa dni. O rety ale się rozpisałem...