Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2008, 16:12   #105
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Bierz śmiało CR7

Wykonałem parę transferów, wcześniej olałem tę grę. Gdy wróci Nasri, będę grał 5 pomocnikami, zastanawiam się, czy nie warto sprzedać Fabregasa i zamiast niego kupić np. Lampsa, tudzież Gerrarda, który zawsze coś przyfarci. Eksperymentalny atak, Zaki - Carew. Co do Johna to mam właściwie gwarancję punktowania, ale Zaki to niewiadoma, tak samo zresztą jak Wigan, które gra następny mecz z Boro.
Arsenal gra następne spotkanie z Sunderlandem, to będzie chwila prawdy. Jeżeli Fabregas nie zaliczy dobrego występu i nie da paru punktów, wywalam go. To samo tyczy się Clichy'ego, zamiast niego mogę wziąć np. Laursena.
Stosunkowo łatwe spotkanie ma Everton, który zagra z Newcastle. Liczę na Mikela, gol, asysta ?
Zapewne rozczarowaniem będzie Ashley Young, jego zespół gra z Chelsea. Możliwe, że Villa dostanie do zera i Ashley dostanie raptem 2 punkty. To samo tyczy się Carew.
Idealnie w obronie trafiłem z Carragherem. Najlepiej punktujący obrońca - jestem z niego dumny, miałem go bodajże od początku rozgrywek.
Ciężkie życie będzie miał także Wright-Phillips, ale liczę, że Jo, Robinho i reszta paczki rozbije the Reds 3:1. 2 gole Shauna, jedna jego asysta, no i gol z główki Jamiego. Byłoby miło.