Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Prymas
Niektórzy z was mają po 13, 14,15 lat wiek nei zawsze ma znaczenie, zależy dużo od rodziców, jak narazie w waszym wieku rodzice zawsze się czepiają jak robis coś innego oprócz grania no chyba ze grasz w gry edukacyjne  . Za jakiś czas to im przejdzie musicie tylko ich przyzwyczajić do tego że siedzicie na kompie nie po 30 minut zeby odrobić prace domową ale nawet po 5-6 h aby pograć. Rodzice z czasem wam odpuszczą a jak jeszcze bedziecie przynosić dobre oceny  to może sie zainteresuja w co tam gracie  . Ja osobiście nie mam problemów z rodzicami i mam nadzieje że tak pozostanie 
|
OMG
Ja pierdziele ludzie opanujcie sie moi rodzice mie czesto na dwor wyganiaja zebym nie gral w te gowno i teraz jak jestem oduzalezniony od tibi to sadze ze bardzo dobrze robili .Moj kolega gra prawie 12h w wekendy a nie kiedy 41h w weekendy nic nie widzi oprucz tibi tylko gada o tibi tylko i o sexie ale na powaznie nie mozna z nim po gadac to jest tez wplyw tej j^^anej gry.Zniszcfzyla mu zycie wiec ja bym tych 13,14,15 latkow nie zachecal do grania w to gowno chociarz sam mam 15 lat prawie