Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub
Widzisz, nie tylko na całym forum tibia.pl są ludzie ponad prawem... Na serwerze CSa też, a mianowicie admini czują się bezkarnie i są bezkarni, mogą robić co im się podoba i nikt nie zostanie ukarany... samo z siebie narzuca się pytanie "dlaczego tak jest"? Odpowiedź wydaje się być prosta, prawdopodobnie Admini nie mają nawet regulaminu którego mają się trzymać (dostępnego publicznie, żeby umożliwić składanie skarg) w którym było by jasno napisane co admin może robić na serwerze, a czego nie może. W zasadzie Admin może wszystko, szczególnie, że większość adminów i tak wybierana jest po znajomości, co widać przez to ilu ludzi z jednej gildii w tibii Adminuje na serwerze CS Tibia.pl. A teraz domyślam się, że skończy się to tak jak zwykle i któryś admin postara się zrobić ze mnie idiotę/usunie mojego posta/da mi bana na forum(takie doświadczenia z przeszłości)... Tak to jest jak ludzie stoją gdzieś "ponad prawem" i nie potrafią przyjąć krytyki.
Troszkę chaotycznie napisane ale dzisiaj nie mam siły się zastanawiać nad całym postem.
Pozdrawiam, Tuben.
|
Nie jest aż tak źle jak mówisz. Najlepszym przykładem na to jest to iż Bebilon stracił Admna. Nie chce oczywiście wnikać czy słusznie bo slyszałem różne wersje na ten temat. Lecz jedno jest pewne, że ktoś (Czytaj: Naolin) jeszcze nad tym wszystkim panuje i bez względu tego czy Admin czy nie, zostaje ukarany.
Z drugiej jednak strony muszę przyznać Ci rację. Jestem pewien iż ten Adik był kolegą .kaktusa albo coś w tym rodzaju. Ponieważ ja nie wyzywałem nikogo nie mówiłem nic za co mógłbym dostać bana. Do tego Adik 3 sec przed tym jak dostałem bana powiedział "Adii bye" no i nie mówiłby tak pewnie "zmien nick bo ban" Gdyby nie miał pleców i po raz pierwszy był na serverze.