Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2008, 18:33   #2
Rooo
Użytkownik Forum

Rooo's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Premia ROx :)

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Premia 4ever
Świat: Premia
Poziom: 200
Skille: 113/85
Poziom mag.: 24
Domyślny

Hmmm Do póki nie zepsuli tibi i wprowadzili Royal Speary najbardziej podobał mi się Paladyn Mało kto nim grał , fajnie się expiło ,a przede wszystkim ciekawie. Ale po updacie wszystko uległo zmianie Poza tym nie podoba mi się w profesjach (oprócz EK) , że trzeba ciągle latać po potionki/amunicje albo nosić to w lootbagu. Myślę ,że prostota EK przyciąga do siebie. Mnie np. ciągłe bieganie RP już męczy . Nie czuję już tego fajnego dreszczyku emocji , że jak mnie dogoni np. GS to mi zasadzi nawet 200+. Hmmm Expienie MS/ED solo to trzeba sporo się nachodzić po potionki. Ciągle trzeba używać czarów itp. i to na początku jest ciekawe ale po dłuższym czasie jak expisz na tych samych potworkach to to już jest męczące. Knight to po prostu walisz, leczysz się i czasem używasz Exori ;p. Ta prostota jest fajna. Poza tym mogę loota ładować na siebie i potem go wysyłać parcelem. Paladin już tak nie zrobi :/. Mimo słabszego expa i nawet zarobku wolę grać EK niż RP czy profesjami magicznymi.
Tak tak zaraz mnie zaczną ludzie wyzywać : "Jak to EK mniej zarabia od RP hahaha" Odpowiem tak: wszystko zależy od lvl. Na lvl powiedzmy 60+ to gdzie knight ma większy zarobek ? OF ??? Afff Paladyn może też tam expić i nie zużywa softów/potionków praktycznie w ogóle. Co to za problem wziąć 200 Royal Spearów do baga i przenieść do OF , zająć sobie i expić 4-5h.
Oczywiście nie biorę pod uwagę non pvp ,bo to są aktualnie najgorsze servery wypełnione non stop noobami, nie to , co kiedyś. Są oczywiście inne przykłady ale nie mam ochoty już ich podawać. W każdym razie takie jest moje skromne zdanie na ten temat. Mogę się mylić , w końcu jestem tylko czlowiekem ale mam nadzieję ,że mam dobry tok rozumowania ;p Wszystko to tylko moja opinia z mojego punktu widzenia, na podstawie moich doświadczeń.
Rooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem