Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub
Czy jest tak jak mówisz? Jak dla mnie Bebilon to był jeden z lepszych adminów na serwerze, mimo, że zdarzało mu się slapować siebie żeby gdzieś wbić czy coś(co zdarza się większości adminów), jako jeden z nielicznych pilnował kar za TA/TK na początku/końcu mapy i oczywiście pilnował, żeby ludzie zachowywali się w miarę kulturalnie. Do tego wszystkiego zawsze grał spokojnie i wytrwale (jako gracz, mimo pozycji admina), dla przykładu z awp, gdy na d2 padał na środku po kilka razy z rzędu, a gdy tylko miał kasę znów kupował awp i znów próbował.
|
Tak, może i pilnował kultury, choć z tym było u niego samego cieniutko. Pozatym slapy, kicki i bany za to, ze ktos mu dal kare za tk, albo ktos go niechcacy bloknął? Wyzywanie przez micro? Odkąd stracił admina nie jest taki odważny.
Cytuj:
W ten właśnie sposób jeden z lepszych adminów na CS.Tibia.pl został wykluczony, przez swoich "nibykumpli" z Tibii, bo rozumiem, że to nie jest decyzja samego Naolina... Zazdrość? Polska mentalność? Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem...
|
Moim zdaniem to była jedna z ich najlepszych decyzji ;p choć mógł zabrać kolegów...
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]