Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2008, 20:06   #13
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Czekam na komentarze i mam nadzieję, że mój post nie zostanie usunięty, a konto nie zostanie zbanowane jak to miało miejsce jakiś czas temu na forum.tibia.pl. Zobaczymy ile krytyki są w stanie przyjąć admini grający w CSa.

Pozdrawiam, Tuben
Why not

Cytuj:
Czy jest tak jak mówisz? Jak dla mnie Bebilon to był jeden z lepszych adminów na serwerze, mimo, że zdarzało mu się slapować siebie żeby gdzieś wbić czy coś(co zdarza się większości adminów), jako jeden z nielicznych pilnował kar za TA/TK na początku/końcu mapy i oczywiście pilnował, żeby ludzie zachowywali się w miarę kulturalnie. Do tego wszystkiego zawsze grał spokojnie i wytrwale (jako gracz, mimo pozycji admina), dla przykładu z awp, gdy na d2 padał na środku po kilka razy z rzędu, a gdy tylko miał kasę znów kupował awp i znów próbował.
To chyba ktoś się pod niego podszywał, bo ja go z ostatnich dni pamiętam z całkiem innej strony. Może chcesz demka, jak sobie tkuje itp itd? Nawet mi się nie chce wrzucać, ten kto powinien, to widział.

Cytuj:
W ten właśnie sposób jeden z lepszych adminów na CS.Tibia.pl został wykluczony, przez swoich "nibykumpli" z Tibii, bo rozumiem, że to nie jest decyzja samego Naolina... Zazdrość? Polska mentalność? Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem...
Tak, wszyscy admini mu zazdrościli hmm... admina?
Coś mi się tu nie zgadza : o. No i co to za sytuacja, kiedy mając kumpli możesz robić wszystko. Po prostu zachowali po stronność. Ja nigdy nie grałem z nimi w Tibie, nie byłem ich friendsem itp, a chyba żadnej skargi o jakiegoś niesłusznego bana na mnie nie było, itp.

Cytuj:
A jak się skończyło? Że na DRUGIM koncie zagrał nieczysto, z dużym prawdopodobieństwem na to, że tylko sprawdzał czujność adminów którzy NIGDY nie dali NIKOMU bana za cheaty w mojej obecności (a spędziłem na serwerze CS Tibia.pl parę ładnych godzin). Sam fakt, że nieczysto grał na DRUGIM koncie powinien zastanawiać, bo jaki cel miałby w tym, żeby grać na drugim koncie "z dopalaczami" gdy mógł to robić na głównym? Na 100% nie dla statystyk, jak część adminów... Kto mi odpowie? Jestem ciekaw co napisze mi grono adminów, szczególnie ci którzy na serwerze robili o wiele mniej niż Bebilon...
To już przerabialiśmy wśród adminów, jak to wszystko było i uwierz mi, że tak ładnie to nie wygląda. Nie będę pisał tu całej solucji, bo raz, że mi się nie chce, a dwa nie wiem czy powinienem.
Cytuj:
Ja już swoje racje innym adminom przedstawiłem, także przygotuj się na komentarze typu "Ty nic nie wiesz", "Nie wiesz jak było", "Na Bebiego się wszyscy skarżyli", "To co zrobił było haniebne!" i stek innych bzdur.
Stary, te nie docieranie do Ciebie pewnych (żadnych?) informacji denerwuje i daje do myślenia, czy opłaca się z Tobą w ogóle prowadzić dyskusje? Bo po co, skoro jednym uchem Ci wpada, a drugim okiem wylatuje?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub Pokaż post
To tak na start, Adik to kumpel Kaktusa z gildii w naszej kochanej Tibii, coś jeszcze? Jak dla mnie żałosne

Adik: "KAKTUSSSSSSSSSS, BO ON MA PODOBNY NICK DAJ MU BANA"
Kaktus: <myśli>"za co by mu dać bana? WIEM, za mikrofon, bo nie ma go w logach i nikt nie może tego sprawdzić, ale jestem przebiegły i zły, muahahaha </myśli>
Kaktus: "No spoko, zaraz mu dam bana"

I stąd masz bana, coś jeszcze? A może mi ktoś zaprzeczy? Szkoda tylko, że nikt nie ma dowodów na nic, a Kaktus ma "motyw"
Tu akurat powiem, że jest to całkiem możliwe.
Rybzor jest offline