Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2008, 21:13   #17
Shepard
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Buchamy
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Stary, te nie docieranie do Ciebie pewnych (żadnych?) informacji denerwuje i daje do myślenia, czy opłaca się z Tobą w ogóle prowadzić dyskusje? Bo po co, skoro jednym uchem Ci wpada, a drugim okiem wylatuje?
Oj Ryba Ryba
No spoko będąc forum trollem myślisz, że jesteś "so smart", ale chyba masz zbyt wysoką samoocenę
Może troszkę samokrytycyzmu?

Mówiąc, że jednym uchem mi "wpada", a drugim wylatuje opisujesz ten mechanizm dokładnie na swoim przykładzie. Pozatym jesteś zbyt pewny siebie

Do każdej wypowiedzi starasz się napisać reposte, a w ten sposób poprostu się błaźnisz.. Bo odpowiadasz na "kozaku" nie mając argumentów, bądź mając słabe. To jest patetyczne.. Mówisz ze nie będziesz pisał całej solucji, nie chce ci się wrzucać demek, i co jeszcze?

I TAK masz rację nie będę więcej z tobą polemizował, ale to dlatego, że TY nie jesteś odpowiednią do tego osobą i to ty nie przyjmujesz argumentów innnych, NO BO WKOŃCU JESTES ALMIGHTY RYBA Z TIBIA.PL _/
Ja tam nie mam zamiaru cię osądzać, no ale może warto poświęcić chwilę i się troszkę nad tym zastanowić?

Pozdrawiam, Shepard.

Ostatnio edytowany przez Shepard - 29-09-2008 o 21:14.
Shepard jest offline